Poznate Splićanke i Splićani otkrili svoju omiljenu modnu adresu

Poznate Splićanke i Splićani otkrili svoju omiljenu modnu adresu

U prizemlju trgovačkog centra Joker svečano su otvorene trgovine s.Oliver Black Label i Comma

Split je u četvrtak proslavio dolazak dva poznata modna branda, s.Oliver Black Label i Comma, na čijem su se otvorenju okupili poznati ljubitelji i poznavatelji mode. Koliko su Splićanke i Splićani poznati po istančanom stilu i poznavanju trendova otkrile su Marijana Batinić, Anamarija Asanović, Neda Makjanić Kunić, Jurica Pirić, Ivo Perkušić, Sonja Dvornik i Gabrijela Budimir te modne blogerice. 

U prizemlju trgovačkog centra Joker, novootvorene trgovine s.Oliver Black Label i Comma, uređene su moderno i minimalistički u skladu s vizualnom filozofijom brandova koje karakterizira sofisticirana elegancija, kvaliteta i moderan dizajn. Najnovije proljetne kolekcije tako su stigle u Split u pravo vrijeme za početak nove modne sezone. s.Oliver Black Label ovogproljeća predstavlja kolekciju koja je istovremeno jednostavna, moderna i upečatljiva. Prevladavajući moderni dizajn, ukoliko se kombinira s pojedinim komadima koji su upečatljivi sami po sebi, stvara neodoljivo šarmantne kombinacije koje ovog proljeća vladaju modnim magazinima. Dozu romantičnog i proljetnog duha unose cvjetni motivi i lepršave siluete koje će biti idealne za tople dane. Ponuda s.Oliver Black Label trgovine u Splitu razveselit će i muški dio publike jer nudi prestižnu mušku liniju, koju odlikuju vrhunski materijali i elegantni krojevi za poslovne kombinacije, ali i ležernu liniju sportske i casual odjeće. 

Ponuda ženskih kolekcija značajno je upotpunjena dolaskom branda Comma čija je odjeća inspirirana svjetskim modnim prijestolnicama. Izrazito ženstvene kolekcije nude veliki izbor i sjajne kombinacije bilo da su u pitanju poslovne, glamurozne ili casual prilike.Elegantni krojevi i sofisticirani dizajn uz bogat izbor modnih dodatak, odličan su izbor za suvremenu i modernu ženu. Ova nova shopping adresa sasvim sigurno će privući veliki broj poklonika elegantne odjeće koja se lako može uklopiti u svaki stil. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare