Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Previše si puta čula da nisi lijepa? Ovo je poruka za tebe...
Nešto posve drugačije Piše: Ante Jerončić

Previše si puta čula da nisi lijepa? Ovo je poruka za tebe...

Autor knjige 'Nešto posve drugačije' piše za Dalmatinski portal

Netko ti odavno nije rekao da si posebna? Da, posebna si na svoj način. Mnogi kažu da govorim gluposti kad kažem da su sve žene lijepe na neki način. Neki kažu da ih ima i 'gadnih'. Odgovaram da je sve to muško standardno razmišljanje jer kad tražimo partnericu polazimo od njezina izgleda i to je prvi i najvažniji korak prema vezanju za nekoga. Svi letimo za nečijim izgledom zbog kojeg smo puno puta bili povrijeđeni i ostavljeni. Jer izgled nikad neće moći reći kakva si osoba, a mi ga i dalje držimo za najvažniju stvar. Žalosna je činjenica da smo svi svjesni toga, ali bez obzira na to, iste greške ponavljamo iz dana u dan i tako unedogled.

Svima nama je Bog dao ljepotu, samo je trebamo znati prepoznati. Danas je tvoj dan. Danas si meni posebna dok pišem ovaj tekst tebi. Jer nitko ti nije rekao kako si lijepa i kako je sretan onaj koji te ima tu pored sebe. Mnogi su te povrijedili i stavili u onu skupinu koju zovu 'manje bitni', a ti si povjerovala u to. Povjerovala si onima koji ljude 'sude' po izgledu jer drugačije ne znaju i ne žele.

Drži do sebe i do svog mišljenja i pokaži danas sebi koliko si samo posebna. Osmjehni se i kreni naprijed. Jer na svijetu postoji osoba koja čeka na tebe. Možda te ne čeka na onom mjestu na kojem si dosad bila, ali će jednog dana doći i 'ono nešto' će vas spojiti. Isti taj trenutak će promijeniti cijeli tvoj pogled na život. Jer možda si previše puta čula da nisi lijepa. Možda i ovaj put, možda i previše puta, ali doći će netko tko će to sve promijeniti.

Sve žene su lijepe na neki način samo ga treba otkriti, ali prije svega trebamo si postaviti pitanje: Je li ljubav samo fizička privlačnost ili nekoga zavolimo zbog toga što nam je blizak i imamo potrebu svaki dan mu reći da je poseban ili posebna!?

Svaki čovjek je lijep nekome na neki način koji mi ostali ne moramo vidjeti. I svaki čovjek negdje na svijetu ima svoju srodnu dušu koja ga čeka na nekom mjestu, čeka trenutak koji će biti najbolji za njih dvoje.

Danas je tvoj dan. Danas si najljepša i takva ćeš uvijek ostati jer on će ti vratiti vjeru u samu sebe koju si davno izgubila. Jer on će biti jedini do čijeg mišljenja će ti biti stalo, a drugi nisu bitni jer te ne poznaju.

Budi ono što uistinu jesi jer samo takvu će te pronaći onaj o kojem ti pričam. Za njega ćeš biti posebna. Znaj to.

Vaša reakcija na temu