Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Stipe Surać Princeza Zahra Aga Khan otvorila nautički događaj godine u Šibeniku, svečanost nije propustio ni Jakov Kitarović

Princeza Zahra Aga Khan otvorila nautički događaj godine u Šibeniku, svečanost nije propustio ni Jakov Kitarović

Hrvatska nas je potpuno osvojila svojom ljepotom. Veselimo se danima koji su pred nama i dobrom plasmanu naše Azzurre - izjavio je Pablo Roemmers

Svečanim krštenjem jedrilice Azzurra u D-Marin Mandalina u Šibeniku i službeno je započeo nautički događaj godine 'Šibenik 52 Super Series Sailing Week'. Kuma broda bila je princeza Zahra Aga Khan, inače najstarija kćer Age Khana IV.

- Ostvario nam se san. Doveli smo u Hrvatsku vrhunsku regatu. Nadam se da će svi uživati na našoj predivnoj obali. Pred nama je veliki nautički tjedan - rekao je CEO D-Marin grupe Burak Baykan, koji je jedriličarima tradicionalno zaželio dobar vjetar.

Događaju su prisustvovali Jakov Kitarović, suprug predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, pod čijim se pokroviteljstvom odvijaju TP52 Super Series regate u Hrvatskoj, poseban izaslanik predsjednice Tomislav Madžar, šibensko-kninski župan Goran Pauk, uz vlasnike timova koji se natječu na regatama.

- Hrvatska nas je potpuno osvojila svojom ljepotom. Veselimo se danima koji su pred nama i dobrom plasmanu naše Azzurre - izjavio je Pablo Roemmers, jedan od najvećih argetinskih poduzetnika kojemu je ovo prvi posjet Hrvatskoj.

Regata u D-Marin Mandalina starta u srijedu, 23. svibnja, s velikim imenima svjetskog jedrenja poput peterostrukog olimpijskog pobjednika Roberta Scheidta, Argentinca Santiaga Langea i redovitih sudionika America’s Cupa Deana Barkera i Jamesa Spithilla.

Vaša reakcija na temu