Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran 'Euphoria' promijenio ime u 'Nova': Probajte tradicionalna dalmatinska jela na moderan način

Restoran 'Euphoria' promijenio ime u 'Nova': Probajte tradicionalna dalmatinska jela na moderan način

Mario Mandarić okrenuo je kuhinju naopako i iskustva iz raznih dijelova svijeta primijenio u Splitu

Restoran Euphoria (ex Šumica) je promijenio ime u Nova, a promjene nisu stale samo na imenu jer je novi vlasnik Mario Mandarić okrenuo kužinu naopako.

- Tradicionalna dalmatinska jela na moderan način - kratki je opis onoga što možda na prvu nećete ni prepoznati u tanjuru kojega pripremi novo osoblje Nove.


Chef Mario Mandarić, nakon prikupljanja iskustva iz raznih dijelova svijeta, svoje znanje i kreativnost pokazat će u svom Splitu. Forte restorana je, poručuju, spoj ukusne hrane, opuštajuće atmosfere i super pogleda.

- Planiramo i tematske večeri s akcijskim cijenama kako bi približili mladima đir odlaska u restoran - kažu iz restorana Nova.

Dodajmo na kraju da će se uskoro održati i službeno svečano otvorenje na kojemu će se predstaviti jesenski meni.

Vaša reakcija na temu