Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Saznali smo kako će poznati provesti ljeto

Saznali smo kako će poznati provesti ljeto

Da mi je Las Vegas bliže, bila bih jednom tjedno tamo - ispričala nam je Maja Šuput

Ljeto nam je i kalendarski stiglo i svi razmišljaju gdje će provesti tople dane. Kontaktirali smo poznate koji su nam otkrili svoje destinacije iz snova, a također su se i prisjetili najljepših ljetovanja. 


Glumica Ana Gruica prije dvije godine vratila se u studentske klupe i upisala specijalistički studij pri Kineziološkom fakultetu u Splitu kako bi postala fitness instruktorica. Svoje školovanje polako privodi kraju…

- Ljeto ću provesti učeći, privodim kraju ispite. Mislim otići i kod Šaleta koji na Pagu radi, tako ćemo se obiteljski malo i odmoriti kada uhvatimo vremena - kazala je Ana.


Njen kolega, glumac Slavko Sobin za ljeto je spremio novi hobi.

- Ljeto će biti pola radno, pola ljetovanje po našim otocima. Uzeo sam stand up dasku i to mi je novi hobi i najdraža stvar trenutačno - kazao je. 


Željko Bebek već ima ustaljeni ljetni 'ritam'…

- Kao i obično, za nekoliko dana ću se s obitelji ukrcati na brod i do jeseni ploviti. Bit će i poneki koncert, ali najslađi dio ljeta je plovidba i čari koje ona nosi sa sobom. Adrenalinske stvari obožavam na brodu, tako ću kao i obično posjetiti velike ribarske priredbe 'Big game fishing' u Komiži i Rogoznici – povjerio nam je Željko Bebek.


Maja Šuput, poznata je kao strastveni zaljubljenik u putovanja, kazala nam je da joj nigdje nije bilo loše, ma gdje god da je bila. Ljeto će provesti radno te se nada kako će stići otići bar na jedno putovanje. 

- Ljeto će biti radno, ali ću uzeti predah samo na pet dana, to je premalo i više nije ljudski. Radim minimalno četiri dana tjedno, jedva preživljavam, sreća je u tome što volim svoj posao. S obzirom na to da volim putovanja, vjerojatno ću otputovati negdje. Moj najdraži grad je Miami, tamo sam bila 15 puta. Obožavam Mikonos i Ibizu, to su mjesta u koje se iznova vraćam. Da mi je Las Vegas bliže, bila bih jednom tjedno tamo, ha, ha - povjerila nam se vrckava Maja. 


Pjevačica i televizijska voditeljica Minea kazala nam je kako svoj život ne bi mogla zamisliti bez glazbe i koncerata koje redovno održava vikendima. Tjedan joj je rezerviran za Novu TV što je posebno veseli. 

- Svako ljeto mi je radno, ne pamtim kada sam zadnji put bila na klasičnom godišnjem odmoru od deset dana. In magazin ide cijelo ljeto, ali kada je nešto gušt, onda to nije ni problem. Vikendima su koncerti i gaže, tako da ću uvijek kao i do sada loviti pauzu između koncerata i snimanja, biti će tu par dana kupanja i sunčanja u pauzi od posla. Sretna sam s onim što radim, voditeljstvo je nova ljubav u životu i nije mi teško stizati sve obveze na vrijeme - kazala nam je Minea. 


Nives Celzijus, Ivan Zak i Ivana Kovač kombinirat će odmor i rad. 

- Prvenstveno, jako radno, imam dogovorenih dosta nastupa. Nadam se da ću u nekom trenutku odvojiti malo vremena i za klince s kojima ću otići na more - kazala je Nives Celzijus.

- Ljeto će biti kombinacija odmora i rada. Imam gotovo cijelo ljeto zakazane koncerte, najviše diljem naše obale od Istre do Dubrovnika, ali i Crne Gore – ispričao nam je Ivan Zak.


- Sada u sedmom mjesecu startamo s gažama pa sve do devetog mjeseca. Ljeto će biti radno, ali ću i guštati. Pomoći ću mami u restoranu, u međuvremenu ću se kupati i biti sa svojim psićem – rekla nam je Ivana Kovač. 

Lana Jurčević ne bi mogla zamisliti sebe bez posla, jer je uvijek spremna za akciju… 

- Ludo ljeto je pred nama, već je sada popriličan kaos, no sretna sam i kada osjetim da mi je previše svega pokušam se zamisliti vikendom na kauču, mislim da bi pala u depricu, ali to nikako ne želim. Usrećuje me kada smo u akciji, među ljudima, a kako je ljeti većina gaža na moru, vjerujem kako će biti u predahu i malo uživanja – ispričala nam je zagrebačka pjevačica. 


Renata Sopek ljeto će provesti radno, a uz to ima i dodatne obveze jer završava svoj trogodišnji fakultet. 

- Imam još jedan ispit i u sedmi mjesec imam obranu završnog rada, nakon toga nadam se malo odmora. Sada ću završiti tri godine, nakon toga upisujem još dvije. Zezam se da ću s diplomom u penziju kako sam krenula. Stvarno guštam u poslu i studiranju, oko mene su kvalitetni ljudi s kojima dobivam neko novo životno iskustvo. Ljetni sam tip, tako se nadam odmoru, sunčanju, mirisu mora i soli na koži - ispričala je fitness trenerica. 


Ivan Dečak sa svojim bendom Vatra svirat će od Dubrovnika do Umaga… 

- Čitavo ljeto ćemo svirati, ali to smo htjeli jer je za nas to odmor. Obožavam ljeto, prije pet godina otkrio sam ronilačko odijelo i podvodni ribolov, tako da više ne plivam nego stalno ronim - ispričao nam je Dečak.


Kim Verson pronaći će vremena za uživanje. 

- Još ne znam točan raspored, bit će vremena za odmor, more i napuniti baterije za dalje. Obožavam se kupati i još više sunčati, imam sreće da ne gorim na suncu - ispričala nam je Kim Verson.

Vaša reakcija na temu