Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Split dobio novi modni dućan: 'Karin' otvoren u Zvonimirovoj ulici

Split dobio novi modni dućan: 'Karin' otvoren u Zvonimirovoj ulici

Volim posvetiti pažnju detaljima i nosivim komadima odjeće na kojima se vidi naš potpis. Preferiram jednostavne i bezvremenske komade - rekla Katarina Popović

Dizajnerica Katarina Popović svečano je sinoć otvorila dućan 'Karin' za svoj brend Karin design, a događaj u Zvonimirovoj 103 su dolaskom uveličali pjevačica Ana Opačak, dizajnerski duo Arileo, dizajnerice Anamarija Asanović, Gorana Milaković, Monika Sablić, njihov kolega Ivan Ledenko, Neda Makjanić-Kunić...

- Naša mala splitska modna scena je puna zajedništva, međusobno se podržavamo, a manjak slobodnog vremena nas priječi da se i više družimo. Zato su ovakvi eventi idealna prilika da se okupimo i družimo. Sretna sam što su me došli podržati jer smo jedni drugima zdrava konkurencija, a to je najbolje - poručila je dizajnerica Katarina Popović.

Dodala je kako je sasvim slučajno pronašla prostor za svoj dvoetažni dućan iz snova, na prvom katu je showroom, a na drugom šivaonica. Prednost je, kaže, što je lokacija prometna, a osiguran je parking.

Katarinine kreacije karakteristične su po bezvremenskoj eleganciji i namijenjene chic poslovnim ženama, a sada će postati još dostupnije.

- Uglavnom smo izložili svečani asortiman, kako volim ručne radove na to sam se bazirala u prezentaciji. Volim posvetiti pažnju detaljima i nosivim komadima odjeće na kojima se vidi naš potpis. Preferiram jednostavne i bezvremenske komade.

Karin design osim svojih kolekcija nudi mogućnost i šivanja komada po vlastitim željama. Tako nam dizajnerica otkriva tko su po njenom mišljenju idealni klijenti.

- Idealne klijentice su one koje znaju što žele i koje nisu uniformirane. Volim kada se klijentica prepusti mojim rukama jer znam da ću tada napraviti najbolje za nju. Kopiranje tuđih stilova nije dobro, pogotovo kada ideš sebi napraviti unikatni komad odjeće.

Vaša reakcija na temu