Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIT MAKEOVER: Počele su prijave, tražimo sedmu kandidatkinju koju će srediti naši kreativci!

SPLIT MAKEOVER: Počele su prijave, tražimo sedmu kandidatkinju koju će srediti naši kreativci!

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se može do 27. veljače

Nastavlja se projekt 'Split Makeover' kojeg Dalmatinski portal provodi u suradnji sa splitskim kreativcima: Duje Buljan bit će ponovno zadužen za make up, Marija Topić iz frizerskog salona Topic za frizuru, dizajnerica Gorana Milaković iz svog brenda BuBa Bu izabrat će odjeću, dok će Filomena Spa Centar kandidatkinji darovati paket usluga iz svoje ponude. Na kraju će ona stati ispred foto objektiva, a modne fotografije će također dobiti na poklon.

Višnja Smoje Tavolacci, Nives Šćepanović, Maja Višić, Ivana Čurin, Magdalena Pulić KalinićMilena Prosperić sudjelovale su u 'makeoveru', a sada tražimo novu kandidatkinju.

Kako se prijaviti?

Da bi prijava bila važeća, kandidatkinja treba biti starija od 18 godina te mora pristati na promjenu izgleda koju će sugerirati tim stručnjaka. Dakle, na promjene se treba računati.

Prijave se zaprimaju na dalm.portal@gmail.com, a u mailu naslova 'Split Makeover' treba poslati svoju fotografiju na kojoj se mora vidjeti lice, zatim je potrebno navesti razlog zašto se želi postati dijelom ovog projekta te što bi promijenili na sebi. Nužno je napisati ime i prezime, godine i broj mobitela, a po želji i nešto više o sebi.

Prijave je potrebno poslati do 27. veljače.

Vaša reakcija na temu