Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SPLIT MAKEOVER: Pogledajte kako su beauty stručnjaci sredili Milenu Prosperić!

SPLIT MAKEOVER: Pogledajte kako su beauty stručnjaci sredili Milenu Prosperić!

Osjećala sam se savršeno, kao prava dama, dobila sam dan iz snova - rekla je 28-godišnjakinja

Na desetke prijava stiglo je i ovog mjeseca na adresu našeg makeover tima koji nije imao nimalo lak zadatak odabrati jednu odvažnu damu koja će zasjati u rukama naših beauty stručnjaka. Svojom jednostavnošću osvojila nas je Milena Prosperić, 28-godišnja majka četvero djece. Naš tim odveo je zaposlenu majku na put od svakodnevnih briga do dive s naslovnice.

- Prijavila sam se iz znatiželje i zbog toga što želim imati jedan dan samo za sebe, želim biti dama na jedan dan - rekla je Milena.

Potom je rekla kako vidi svoju preobrazbu...

- Promijenila bih definitivno frizuru, a sve drugo prepuštam vašim stručnjacima i ne sumnjam da ću izgledati fenomenalno - kazala je prije nego smo je prepustili rukama stručnjaka.

Tim makeovera potrudio se da Milena uživa i spremno dočeka novogodišnju noć. Prva stanica avanture započela je u frizerskom studiju Topic. Vlasnica salona i hair stilistica Marija Topić prije nego se bacila na posao, odabrala je boju i frizuru u dogovoru s našom kandidatkinjom. Ruke su se marljivo udružile i uslijedilo je bojanje, šišanje, feniranje i nova frizura je tu.

- Mileni smo ovaj put odlučili napraviti kestenjastu boju kose s medenim pramenovima. Ošišali smo je postepeno kako bi joj kosa dobila volumen te smo napravili bogate šiške. Isfenirali smo joj blago uvijene vrhove i dodali riblju kost s obzirom na to da se radi o svečanom looku mi smo dodali točku na 'i' - kazala je Marija Topić.

Filomena spa

Uz novu frizuru lijepo sređeni nokti dobro će pristajati, stoga smo se uputili u Filomena spa centar u hotelu Park gdje je Milenu dočekalo ljubazno osoblje, terapeutkinje Romana Lipotić i Dina Šućur. Nakon sat vremena preciznog posla, Milenine ruke, noge i nokti zasjali su u punom sjaju, a naša kandidatkinja opustila se u prekrasnom ambijentu spa zone.

- Klijentica je dobila Filomena spa manikuru i pedikuru koje uključuju piling, masku, masažu i završno lakiranje noktiju. Ovom prigodom odlučili smo se na crnu boju zbog prethodno odabranog stajlinga - kazala nam je terapeutkinja Romana Lipotić.

Make up by Duje

Nakon spa zone, vrijeme je bilo novu frizuru začiniti glamuroznim make upom. Magičnim potezima kista cijelu ovu priču upakirao je naš make up artist Duje Buljan.

- Za Milenu sam odabrao jedan svečani novogodišnji make up, oči sam joj naglasio bronze smokey eyesom, lice konturirao i stavio crveni ruž. Klasično moderni look se savršeno uklopio u sve i mislim da je spremna za ludu novogodišnju noć - kazao je Duje.

Buba Bu

Haljine iz nove kolekcije Buba Bu design nestrpljivo su čekale našu odabranicu. Milena je iskočila iz svoje svakodnevice i uskočila u ulogu dive s crvenog tepiha. Isprobala je nekoliko različitih stylinga u kojima je pozirala kao pravi model. Dizajnerica brenda Buba Bu Gorana Milaković našoj kandidatkinji pomogla je izabrati onu haljinu.

- Za našu kandidatkinju pripremili smo haljinu iz naše novogodišnje kolekcije. Odabrali smo par modela, ali smo se odlučili za zlatnu haljinu - kazala je Gorana Milaković.

Milenina točka na 'i'

Misija je ispunjena, a Milenu se odlično snašla u ulozi modela.

- Osjećala sam se savršeno, kao prava dama, dobila sam dan iz snova. Zahvalila bih se Mariji koja mi je napravila odličnu frizuru, jednako tako i Duji nakon čije make upu se nisam prepoznala u ogledalu i Bubi koja je napravila ovu divnu haljinu za moj doček Nove godine. Ovo je za mene bilo jedno predivno iskustvo, dobila sam i više nego sam očekivala - kazala je naša kandidatkinja Milena.

Nakon uzbudljivog dana ekipa makeovera otišla je na zasluženi odmor u Plan B caffe bar, gdje se osladila njihovom glavnim specijalitetom - hamburgerima te nazdravila ovom uspješnom danu.

Vaša reakcija na temu