Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIT MAKEOVER Ivana Čurin: Oslobodila sam se straha od snimanja i poziranja

SPLIT MAKEOVER Ivana Čurin: Oslobodila sam se straha od snimanja i poziranja

Nisam zažalila ni sekunde što sam se prijavila, ovo je bio lijep poklon od vas nama ženama - rekla je Splićanka

U četvrtom izdanju Split makeovera svojim šarmom osvojila nas je Ivana Čurin, zaposlena supruga i majka dvaju sinova. Kada smo ovu Splićanku obavijestili kako je ona upravo naša iduća kandidatkinja, njenoj sreći nije bilo kraja. Na jedan dan naš stručni tim omogućio joj je da osvježi i u dobroj mjeri promijeni svoj izgled, te da postane model barem na jedan dan. Makeover smo započeli u Filomena Spa centru Hotela Atrium koji su za našu kandidatkinju pripremili 90 minutni beauty tretman. 

- Tranquillity aromatic beauty ritual je kompletan tretman lica i tijela u kojem koristimo posebnu tehniku masaže koja nam pomaže u kompletnom opuštanju tijela i pridonosi psihofizičkom ekvilibriju. Pokreti su spori, duboki i ugodni. Ovom masažom djelujemo na duboko opuštanje psihofizičkih napetosti, pomaže u odstranjivanju toksičnih tvari iz organizma, opušta mišićne i vezivne kontrakture, poboljšava cirkulaciju, dovodi u ekvilibrij energetski protok i regenerira organizam. Ovaj tretman ima nevjerojatno de-stress djelovanje. Koristimo preparate Tranquillity, koji svojim karakterističnim blandom eteričnih ulja i aromatičnim ekstraktima vrši duboko aromakološko djelovanje i ostavlja neizbrisiv trag u olfaktivnoj memoriji - kazala je terapeutkinja Andrea Katić

Ovo je samo jedan od tretmana koje se može izabrati u tom centru, a o širokoj paleti proizvoda informacije se mogu dobiti na službenoj web stranici ili osobno u hotelima Atrium i Park u Splitu.

Nova frizura

Dan makeovera započeli smo promjenom Ivanine frizure u salonu Locks. Frizerke Anđela Marija Ursić i Maja Brajević svojim majstorijama učinile su da naša kandidatkinja zablista s novom frizurom. 


- Nakon kratkih konzultacija, gospođi Ivani smo napravili pramenove pomoću blajha te potom stavili XG shine preljev za sjaj i toniranje sijedih vlasi. Efekt koji smo htjele postići je topliji i svjetliji ton prošaran uz njenu tamnu bazu i time smo dobili još prirodniji efekt. Za frizuru smo odlučili napraviti velne, koje su se odlično uklopile u ljetni mornarski stajling - kazala nam je Maja. 

Make up by Maja Banić 

Nakon sat vremena preciznog posla Ivanino lice s novom šminkom izgledalo je kao jedno od onih koje gledamo na naslovnicama. Za make up se pobrinula Maja Banić. 


- Gospođa Ivana je jako zanimljiva osoba i baš sam uživala kreirajući ovaj make up koji se opet uklopio u cijelu priču dalmatinsko ležernog stila. Poigrala sam se crvenim ružem kako bih Ivani udahnuli malo života, ovo je jedan sofisticirani holivudski look kakav najviše volim raditi. Zadovoljna sam rezultatom, a tim više što su svi zadovoljni, posebice naša kandidatkinja. Ivanu nije bilo teško našminkati jer ima lijepe crte lica i dobar ten. Ima divne plave oči koje su u ovom make upu s malo šminke došle do izražaja. Našu kandidatkinju sam posavjetovala s ponekim make up trikovima prilikom budućeg šminkanja kod kuće - kazala nam je Maja Banić.

SV design

Splitska dizajnerica Suzana Vuljan dizajnirala je haljinu koju je na poklon dobila naša makeover izabranica. 


- U dogovoru s našom kandidatkinjom dizajnirala sam haljinu koju će moći kombinirati za različite prigode, bilo za dnevnu šetnju ili večernji izlazak. Haljinu je iz moje ljetne kolekcije, mornarskog uzorka koji se na kraju cijele priče savršeno uklopio. Ivani nije bilo teško izabrati stajling pošto ima savršenu liniju te je naposljetku izgledala kao pravi model. Torba iz Kitcheraj kolekcije i nakit kolekcije Sweet S, haljini su dali notu glamura i pokazali da se ona može savršeno uklopiti kako i za dnevni, tako i za večernji izlazak. Nadam se da smo joj priuštili nezaboravno iskustvo - kazala je splitska dizajnerica. 

Fotografiranje za kraj 

Cijeli tim uputio se na posljednju postaju našeg makeovera. Zapadna obala je bila idealna lokacija, gdje je naša kandidatkinja ovjekovječila svoj dan ispred objektiva fotografkinje Maje Gijevski koja ju je pratila u cijelom procesu preobrazbe. Profesionalne fotografije Ivana će dobiti na poklon kako bi joj ovaj dan ostao u sjećanju.

- Ivana je ispočetka bila sramežljiva, ali nakon cijelog dana provedenog u ugodnom društvu se opustila i pokazala da i majka dvoje djece može postati fotomodel. Ugodno sam iznenađen kako je pozirala ispred objektiva - kazala nam je Maja.


Ivanini dojmovi

Na kraju svega ipak je najvažnije da je sama Ivana bila oduševljena svojim novim izgledom, pa njenu izjavu ostavljamo na kraju. Evo njenih dojmova...

- Ovaj dan bio je nešto neopisivo, nesvakidašnje iskustvo. U Filomene sam imala savršen tretman, a terapeutkinja Andrea ima zlatne ruke. U Lockasa sam dobila prekrasnu frizuru koju je lako održavati i upravo su Maja i Anđela pogodile boju i oblik kakav sam i željela. Iako se nisam navikla i pomalo mi je bilo neobično imati umjetne trepavice i crveni ruž, Maja je od početka bila u pravu kada je kazala da u životu treba sve probati. Šminka mi se na kraju jako svidjela i dala mi dodatno samopouzdanje. Na kraju bi se zahvalila gospođi Suzani, stvarno je pogodila ono što bi ja nosila i što ću stvarno nositi, haljina je krojem i izgledom šivana baš za mene. Uz stajling su se savršeno uklopili i modni dodatci, torbica i nakit ručnog rada. Fotografkinja Maja je genijalna, našle smo se na prvu, a moram kazati kako smo se međusobno slušale. Nisam zažalila ni sekunde što sam se prijavila, ovo je bio lijep poklon od vas nama ženama, a moram priznati da sam se oslobodila i straha od snimanja i poziranja - priznala nam je Ivana.

Dodajmo na kraju da je Dalmatinski portal osigurao dobitnici makeovera i mjesec dana besplatnog vježbanja u 'My look' centru za žene.

Zahvalu na sudjelovanju u našem projektu zaslužuju Frizerski salon LocksMaja BanićSuzana VuljanMarija PrimoracLea Babić RadosavljevićFilomena Spa i 'My look' centar za žene.

Vaša reakcija na temu