Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SPLIT MAKEOVER Pogledajte kako su splitski stručnjaci sredili Magdalenu Pulić Kalinić

SPLIT MAKEOVER Pogledajte kako su splitski stručnjaci sredili Magdalenu Pulić Kalinić

Video kamerom smo zabilježili cijeli proces preobrazbe naše kandidatkinje u petom izdanju SM-a

U petom izdanju Split makeovera svojim šarmom osvojila nas je Magdalena Pulić Kalinić, zaposlena supruga i majka. Svoje slobodno vrijeme najčešće posvećuje djetetu te ne stigne previše razmišljati o slatkim ženskim brigama. Na jedan dan naš stručni tim omogućio joj je da osvježi i u dobroj mjeri promijeni svoj izgled, te da postane model na jedan dan. Magdalena je rado poslušala sve savjete i prijedloge naših stručnjaka, te se prepustila njihovim rukama.


Makeover smo započeli u Filomena Spa centru Hotela Atrium gdje je našu Magdalenu dočekalo ljubazno osoblje koje je za nju pripremilo brojne beauty tretmane. Nakon pregleda kože lica, vrata i dekoltea, odabrali su tretman lica 3D Oxygen, koji uključuje piling, masažu, masku, ampulu i dermo infuziju kisika. Kako nam je terapeutkinja Antonija kazala, ovaj tretman pomaže kod prvih znakova starenja i smanjuje bore te je idealan za umornu i kožu sklonu nepravilnostima. Koža naše kandidatkinje je nakon tretmana dubinski nahranjena i osvježena.

Nakon tretmana lica, uslijedio je tretman njege ruku koji je za našu kandidatkinju odradila terapeutkinja Marina

Ovo su samo neki od tretmana u Filomeni, a sve informacije se mogu dobiti na službenoj web stranici ili osobno u hotelima Atrium i Park u Splitu.

Nova frizura


Dan makeovera započeli smo promjenom Magdalenine frizure. Naša kandidatkinja uživala je u vrhunskoj usluzi za koju se pobrinulo ljubazno osoblje frizerskog salona Topic. Vlasnica salona Marija svojim majstorijama učinila je da naša kandidatkinja zablista s novom trendi frizurom.

Make up by Duje


Nakon sat vremena preciznog posla Magdalenino lice s novom šminkom izgledalo je kao jedno od onih koje gledamo na naslovnicama časopisa. Za savršen make up pobrinuo se Duje Buljan

SV design


Splitska dizajnerica Suzana Vuljan dizajnirala je haljinu koju je na poklon dobila naša makeover izabranica, a moći će je kombinirati za različite prigode, bilo za dnevnu šetnju ili poslovni sastanak.

Uz haljinu je ukomponirala torbu iz kolekcije 'Majin proizvod' te ruksak iz svoje nove kolekcije. 

Fotografiranje za kraj

Cijeli tim uputio se na posljednju postaju našeg makeovera gdje je naša kandidatkinja ovjekovječila svoj dan ispred objektiva fotografa Veljka Martinovića koji ju je pratio u cijelom procesu preobrazbe. 

Profesionalne fotografije Magdalena će dobiti na poklon kako bi joj ovaj dan ostao u sjećanju. Iako je Magdalena ispočetka bila sramežljiva, nakon cijelog dana provedenog u ugodnom društvu se opustila i pokazala kako zaposlena majka može biti biti odličan model. 

Na kraju svega ipak je najvažnije da je sama Magdalena bila oduševljena svojim novim izgledom. Kako se naša kandidatkinja provela u svom makeover danu pogledajte u videu. 


Završili smo peti makeover, a već sada pozivamo sve zainteresirane neka se prijave jer nas očekuje božićno izdanje projekta koje sa sobom nosi brojne zanimljive nagrade. Svoje ime, prezime, broj mobitela, fotografiju i par rečenica kojima će nas uvjeriti da su baš oni dobar izbor za promjenu treba slati na info@dalmatinskiportal.hr uz naslov 'Božićni makeover'.

Zahvalu na sudjelovanju u našem projektu zaslužuju, Frizerski studio Topic, Duje Buljan, Suzana Vuljan, Maja Grlović i Filomena Spa

Vaša reakcija na temu