Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Željko Šunjić Splitska modna krema na otvaranju showrooma Buba Bu

Splitska modna krema na otvaranju showrooma Buba Bu

Gorana Milaković je izložila novu kolekciju jesen/zima, te mali dio odjeće za proljeće/ljeto

Dizajnerica Gorana Milaković otvorila je u Splitu svoj prvi dućan i tako zainteresiranima omogućila da zavire u kreacije brenda Buba Bu, a otvaranju showrooma u Zvonimirovoj 101 odazvali su se njeni brojni klijenti, kolege i prijatelji.

- Sretna sam i uzbuđena što mi se ostvario san, sada svi mogu slobodno vidjeti moje kreacije. Posebno me veseli što su se svi odazvali te sam dobila veliku podršku starijih kolega, što puno znači u ovom poslu. Otvaranje trgovine u Splitu odgovor je na potrebe i želje naših kupaca kojima ćemo sada biti na dohvat ruke kada god to požele - kazala je Milaković.

Svojim dolaskom brojni poznati iz svijeta mode uveličali su otvaranje prve trgovine Buba Bu. Neda Makjanić-Kunić, dvojac Arileo, Ana Kujundžić, Monika Sablić, Igor Djuga, Marija Primorac i brojni drugi uživali su u prekrasnom ambijentu uz čašicu šampanjca pregledavajući što je Buba pripremila u svom showroomu.

- Za sada sam izložila novu kolekciju jesen/zima koju sam predstavila prošlog vikenda na Monturi, a tu je i mali dio iz kolekcije proljeće/ljeto. Dio koji će zasigurno skrenuti pažnju našim klijenticama su komadi idealni za božićno i novogodišnje slavlje iz naše blagdanske kolekcije - otkrila nam je splitska dizajnerica.

Vaša reakcija na temu