Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stigla je nova, još bolja, redizajnirana ŠKODA Octavia

Stigla je nova, još bolja, redizajnirana ŠKODA Octavia

Ima osam sustava kontrole među kojima se ističu prepoznavanje izlijetanja pješaka ispred automobila te vozila u mrtvome kutu

Dugoiščekivana redizajnirana ŠKODA Octavia stigla je u prodajni saloni Porsche Inter Auta u Solinu. Octavia, najuspješniji model Škode, do sada je prodan 3,5 milijuna puta u cijelome svijetu, a nova inačica kombinira savršen sklad komforne unutrašnjosti i vanjskog dizajna kristalnih rubova.

Vanjski izgled nove ŠKODE oplemenjen je i full led sustavom osvjetljenja, a s LED diodama integriranim u vanjska zrcala osvijetljena su ulazna područja te je i u potpunom mraku osiguran jednostavan ulazak i izlazak iz vozila, dok se promjena dizajna ogleda u novim linijama kristalnih rubova koji automobilu pružaju izraz odvažnosti.

Unutrašnja oprema modela Octavia dizajnirana je na komforan i već poznat način uz blago, skladno osvjetljenje uzduž unutrašnje strane automobila, a uz nove mogućnosti korištenja grijanog upravljača, Canton audiosustava s 10 zvučnika te središnjeg 9.2-inčnog zaslona osjetljivog na dodir, vožnja redizajnirane Octavie dobiva novu dimenziju.

U segmentu sigurnosti vozila i putnika, nova Octavia ima ukupno osam sustava kontrole među kojima se ističu prepoznavanje izlijetanja pješaka ispred automobila te otkrivanje vozila u mrtvome kutu.

Redizajnirana ŠKODA Octavia već se nalazi u prodajnom salonu Porsche Inter Auta u Solinu, u Salonitanskoj 13, kao i model Kodiaq, dugoiščekivani veliki Škodin SUV.

Ostale Škodine modele kao i više karakteristika nove Octavie mogu se pronaći na web stranici Porsche Inter Auta.

Vaša reakcija na temu