Stručnjaci optike Ghetaldus Split znaju kako najbolje zaštiti vaš vid

Stručnjaci optike Ghetaldus Split znaju kako najbolje zaštiti vaš vid

Idealan par sunčanih naočala više je od samog trendi dizajna - pronađite model po vašoj mjeri!

Svi već nestrpljivo očekujemo dolazak ljeta, a sunce tek sramežljivo proviruje iza oblaka dok se živa na termometru baš i ne diže željenom brzinom. Iako nam nedostaje sunca, ponuda različitih modela i oblika sunčanih naočala nikada nije bila veća – okrugle, četvrtaste, ovalne, mačkaste, metalik, mat... i sami znate koliko se teško odlučiti za onaj jedan idealan model koji će biti ukras vašem licu tijekom gotovo cijele godine. Ono što često zaboravljamo tijekom izbora savršenog para sunčanih naočala je zaštita oka od štetnih UVA i UVB zračenja koja su iz dana u dan sve opasnija, te postaju vrlo bitan faktor pri kupnji kvalitetnih naočala.

Optika Ghetaldus Split još od 1957. godine brine za vaš vid u poslovnicama diljem Dalmacije, a za ovo su ljeto pripremili modele iz novih kolekcija renomiranih brandova poput Celine, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Carrera, Marc Jacobs, Tom Ford, Vogue, Ray-Ban, Police te brojnih drugih koji, osim svojim dizajnerskim potpisom, osvajaju i staklima iznimne kvalitete. Susretljivi i stručni timovi prisutni u svih devet poslovnica pomoći će vam pri izboru sunčanih naočala idealnih, ne samo za oblik vašeg lica, već i za adekvatnu zaštitu od štetnih sunčevih zračenja.

Patite li od slabijeg vida, stručnjaci u ordinacijama optika Ghetaldus Split preporučuju ulaganje u sunčane naočale s dioptrijom kako bi vaše oči bile optimalno zaštićene u svim uvjetima. Korištenjem inovativnih metoda, omogućit će vam ugradnju dioptrije u više od 90% najpoželjnijih modela sunčanih naočala. Pozdravite se s ograničenjima koja vam je dioptrija nekad postavljala i odaberite svog favorita iz bogate ponude novih kolekcija!

Nađete li se u blizini poslovnice u Hrvojevoj 6, iskoristite jedinstvenu mogućnost za pregled vida korištenjem revolucionarnog ZEISS i.Profiler aparata, koji se izdvaja najpreciznijim mjerenjem dioptrije na tržištu, temeljem čega nastaju individualno dizajnirane naočalne leće koje se savršeno prilagođavaju potrebama vašeg oka. Ne propustite priliku za besplatan pregled vida uz tim vrhunskih stručnjaka koji će vas uputiti na što obratiti pažnju pri odabiru novih sunčanih naočala i pronađite svoj idealan par!

Više informacija o luksuznoj ponudi brandova i usluga optike Ghetaldus Split pronađite na web stranici te Facebook i Instagram profilima.

U fotogaleriji se nalaze fotografije najnovijih kolekcija sunčanih naočala dostupnih u poslovnicama optike Ghetaldus Split.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare