Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Svečanost povodom trećeg rođendana trgovine 'Lei Lou' Aleksandre Dojčinović uveličali poznati Splićani

Svečanost povodom trećeg rođendana trgovine 'Lei Lou' Aleksandre Dojčinović uveličali poznati Splićani

Došli su Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom, Nives Ivanković, Anamarija Asanović...

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović trećim je rođendanom svoje splitske trgovine Lei Lou stanovnike grada pod Marjanom i službeno uvela u ljeto, budući da je proslava pala točno na dan kalendarskog početka najtoplijeg godišnjeg doba. Bila je to prilika da se na jednom mjestu okupe brojne Aleksandrine splitske poklonice, ali i povod za predstavljanje nekih Lei Lou noviteta.

Na svečanost je došao i novi splitski gradonačelnik Andra Krstulović Opara u pratnji supruge Daniele, a osim njih proslavu nisu propustili ni Ana i Joško Čagalj, Nives Ivanković, Anamarija Asanović, Olja Vori, Vjekoslava i Hana Huljić, Danilo Vukčević, Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir, Ivica Radan, Sandra Ledenko, Ivana Rajić, Anđela Projić, Oliver Čota, Katica Topčić te mnogi drugi.

Pažnju je ponajprije plijenila nova, kapsulna, 'ready to wear' kolekcija haljina od eterične cvjetne čipke u ljubičastoj i boji lavande, u kombinaciji s akvarelnim printevima na finim tkaninama od kojih su izrađene košulje i romantične suknje s volančićima.

Predstavljeni su i novi modeli cipela, odnosno glamurozne sandale s perjem, ružičaste špic natikače s cvjetnom aplikacijom...

Vaša reakcija na temu