Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Trodnevni besplatni program 'Od ljutnje do zadovoljstva' održat će se u Splitu

Trodnevni besplatni program 'Od ljutnje do zadovoljstva' održat će se u Splitu

Voditeljica je Sandra Baksa, a prijave su obavezne

U Splitu se od 22. do 24. lipnja održava trodnevni besplatni program pod naslovom 'Od ljutnje do zadovoljstva', koji počinje u petak, 22. lipnja, od 19 do 20.30 sati u prostoru udruge Kadulja (Lička 7).

Teme koje će dotaknuti program su o tome kako ljutnja utječe na zdravlje i odnose, kako nam stara uvjerenja aktiviraju ljutnju, može li i ljutnja biti korisna i kako izaći iz obrasca  reagiranja na usvojene obrasce reagiranja ljutnjom...

Program će se nastaviti 23. lipnja od 10 do 13 sati s naslovom - Zauzmite se za sebe i izrazite svoje potrebe, a završit će u nedjelju, 24. lipnja, od 10 do 13 sati s temom 'Na agresivnost odgovoriti mirno i konstruktivno'

Voditeljica je Sandra Baksa, koja vodi tečajeve meditacije, samovodstva, nenasilne komunikacije te radionice samorazvoja u okviru Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris u Zagrebu.

Program se ne naplaćuje, ali su donacije dobrodošle. Prijave su obvezne na 091 1770 550 ili bks_wsu@hotmail.com 

Vaša reakcija na temu