Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na natjecanje 'Tuna fever Rogoznica' dolaze ribolovci iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Mađarske, Italije, Slovenije, Češke…

Na natjecanje 'Tuna fever Rogoznica' dolaze ribolovci iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Mađarske, Italije, Slovenije, Češke…

Splitski klub Big game Croatia organizator je natjecanja koje će se održati od 8. do 11. kolovoza

Iako je do Tuna fever Rogoznica, natjecanja u ulovu tuna, ostalo još nešto manje od mjesec dana, sve je spremno za ovu veliku međunarodnu manifestaciju koja će se početkom kolovoza po četvrti put održati u akvatoriju Rogoznice.

Organizator 'Tuna fever Rogoznica 2018.' je i ove godine splitski klub Big game Croatia, uz podršku TZ Rogoznica, a predsjednik kluba Boris Županović za ovu godinu najavljuje: 

- Sretni smo što je prošli Tuna fever okupio zavidan broj natjecatelja i čim smo završili s lanjskim natjecanjem, veliki dio gostiju su se najavili i za 2018. godinu. Već sada, nešto više od mjesec dana uoči početka, možemo potvrditi dolazak više od četrdeset posada iz deset zemalja.

Tako će se u tri ribolovna dana, od 8. do 11. kolovoza u rogozničkom akvatoriju zaploviti ribolovci iz Hrvatske, ali i inozemstva; iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Mađarske, Italije, Slovenije, Češke…

To najbolje dokazuje kako je Tuna fever Rogoznica u dosadašnje tri godine postalo poznato svjetsko natjecanje koje je zaživjelo i na Jadranu, te iz godine u godinu privlači sve više ljubitelja mora i ribolova. Tako će biti i na početku kolovoza ove godine, a jedini izbor bila je Rogoznica zbog izvrsnih mikroklimatskih i drugih uvjeta. Ovo je mjesto, kako je poznato, od skromnog ribarskog sela s godinama preraslo u pravi turistički biser, iz godine u godinu se obaraju rekordi u dolascima domaćih i stranih gostiju. Tome treba dodati i ovo natjecanje koje na rogozničku rivu svaki dan okupi nekoliko tisuća gostiju, a svaku večer se svi gosti na rivi zaslade besplatnim delicijama od tune. 

Uz natjecanje velikih, popularan je i dio za najmlađe 'little game' kada se na more otisnu djeca, a dosadašnjih su godina pokazali kako ribolovna budućnost ima kome ostati.

Uz spretne ribolovce natjecanje uvijek okupi i brojna imena estrade, politike ili sporta i mnogi od njih se zajedno s natjecateljima znaju otisnuti put mora i tako okušati sreću. 

Rogoznica stoga ušminkana i spremna očekuje još jednu sportsko turističku manifestaciju, a osim ovog natjecateljskog dijela, svake večeri se priređuje pravi glazbeni spektakl; tako će na rogozničkoj pozornici nastupiti popularni Jole, grupa Viva, Disco inferno, a sve će kao i lani začiniti prava zvijezda Željko Bebek, koji je svake godine i natjecatelj na 'Tuna feveru'.

U svakom slučaju, Rogoznica čeka morske kapitalce, a svi koji bi se htjeli okušati u ovomk ribolovu mogu se još uvijek prijaviti, jer je ostalo tek nekoliko mjesta za ovogodišnji 'Tuna fever'.

Vaša reakcija na temu