U.S. Polo Assn. stigao i u Dalmaciju!

U.S. Polo Assn. stigao i u Dalmaciju!

Ovaj brend djeluje u više od 130 zemalja svijeta

Jedinstveni modni brend koji utjelovljuje američki sportski polo stil otvorio je svoja vrata na dvije nove lokacijie u Hrvatskoj. Osim poslovnice u Arena Centru u Zagrebu, U.S. Polo Assn. otvorio je prodajna mjesta u Joker centru u Splitu, te Supernovoj u Zadru. 

Vjerni svojoj američkoj sportskoj tradiciji, kolekcije su nadahnute polo sportom dok su istovremeno isprepletene modernim detaljima s kojima je klasika uvijek u trendu. Kolekcija proljeće/ljeto 2018. inspirirana je havajskim polo natjecanjima - što je vidljivo u cvjetnim uzorcima i egzotičnoj ljetnoj paleti boja. Polo club u Bostonu također je bio inspiracija za novu kolekciju, s prepoznatljivim američkim tonovima crvene, bijele i plave boje. Modeli za muškarce, žene i djecu donose energični duh ljeta i bezvremensku sportsku eleganciju.

Muška kolekcija posebna je ove sezone, jer prožeta ljetnim tonovima u žarkim bojama i printovima. Klasični modeli dobili su 'update' u modernim krojevima. Ženska kolekcija isprepletena je zanimljivim uzorcima, poput cvjetnog, minimalističkog te uzorka s 'palm tree efektom'. Dječja kolekcija je kao i uvijek u veselim tonovima koji donose duh šarenila u simpatičnu klasiku dječjih modela.

Osim u Hrvatskoj, ovaj brend djeluje u više od 130 zemalja svijeta, te je osobito prepoznatljiv kroz svoje klasične polo majice.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare