Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Crveni tonovi na očima pristaju svima

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Crveni tonovi na očima pristaju svima

Splitska vizažistica savjetuje čitateljice Dalmatinskog portala

Znam da većina vas voli klasične make up lookove, ali danas ćemo se poigrati s crvenim tonovima sjenila koja po mom mišljenju pristaju svima, crnkama, brinetama, plavušama, plavookim, ali i djevojkama tamnih očiju. Crvena sjenila sa sobom nose dozu glamura, stoga ih ne preporučujem za dnevni, već za svečani look. Ako ćete ih pak odabrati za dnevno izdanje, neka bude u nešto nježnijim nijansama i u tom slučaju nemojte previše naglasiti usne - kazala je Helena Dželalija.

Splitska vizažistica je otkrila neke trikove.

- Počni od samog kraja trepavica gdje ćeš nanijeti najtamniju nijansu crvene, a prema sredini kapka nastavi sa svjetlijom nijansom. Na kraju dobro izblendiraj sjenila kako bi postigla što nježniji i efektniji ombre efekt.

Vaša reakcija na temu