Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Isprobajte smaragdno zelenu boju na vašim očima

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Isprobajte smaragdno zelenu boju na vašim očima

Splitska vizažistica savjetuje čitateljice Dalmatinskog portala

Zagasita, smaragdna nijansa zelene jedna je od boja koje će u vašu make up rutinu unijeti dozu elegancije, poručuje splitska vizažistica Helena Dželalija

- Ako tražite boju koja podjednako dobro izgleda na plavušama, brinetama, crnkama i vatrenim crvenokosim ženama savjetujem da isprobate smaragdno zelenu boju. Ova boja već nekoliko sezona ne bježi s trend lista i nezaobilazna je u svim 'beauty' područjima. Sjenila u ovoj boji su odličan izbor za večernje izlaske jer otvaraju oko, izgledaju svježe i privlače pažnju. Kombinirajte je uz nježnije nijanse ruževa, ali slobodno dodajte dozu glamura umjetnim trepavicama - kazala je Dželalija. 

Vaša reakcija na temu