Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Jesenski look u zlatnim i smeđim tonovima

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Jesenski look u zlatnim i smeđim tonovima

Splitska vizažistica savjetuje čitateljice Dalmatinskog portala

Jesenskim danima stigli su novi trendovi koji su donijeli novi početak kako unutar naših ormara, tako i unutar naše beauty rutine i make up kolekcije. Helena Dželalija u novom tutorialu otkriva neke od njih.

- Sjenila u bakrenim tonovima, ruževi u bojama bobičastog voća i crni tuš za oči bit će samo neki od jesenskih favorita za make up look. Ipak, bitno jednostavniji i decentniji, minimalni make up look još uvijek će biti naš prvi izbor za brzi i uvijek siguran jesenski make up look za svaki dan. Ovoga puta modelu sam napravila miks spomenutog, koristila sam smeđe i zlatne tonove sjenila te crnim tušem naglasila prekrasne zelene oči, a usta smo ostavili u nekim nježnijim nijansama - kazala je vizažistica.

Vaša reakcija na temu