Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Rozi tonovi za 'think pink' raspoloženje

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Rozi tonovi za 'think pink' raspoloženje

Splitska vizažistica savjetuje čitateljice Dalmatinskog portala

'Think pink' bio bi idealan opis tutoriala kojeg je pripremila Helena Dželalija ove subote. Poigrala se s nijansama roza sjenila koja mogu rezultirati romantičnim ili pak dramatičnim izgledom. 

- U beauty svijetu roza boja je jako privlačna i može osvježiti svaku modnu ili make up kombinaciju. Plave oči kao da su rođene za pink sjenilo, dok sam za ovaj look bila sam inspirirana modelovim naušnicama. Trend 'trostruka ružičasta' podrazumijeva da istovremeno nosite ružičasto sjenilo, rumenilo i ruž, a sve s ciljem da izgledate što usklađenije. Ovog puta smo naglasili oči uz pomoć gustih i dugih trepavica koje su dale dozu dramatičnosti i glamura, dok su usta i obrazi u nježnijoj varijanti. Roza look možete napraviti i u blažoj verziji za dnevni make up, samo izostavite guste trepavice i šljokice - kazala je Helena. 

Vaša reakcija na temu