VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Spremite se za adventsko vrijeme uz dobar make up

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Spremite se za adventsko vrijeme uz dobar make up

Splitska vizažistica pripremila je look idealan za izlazak na kućice

I ove subote u suradnji sa splitskom vizažisticom Helenom Dželalijom donosimo video tutorial. Ovog tjedna pripremila je look idealan za blagdansko vrijeme u kojem se nalazimo. Želite li zablistati u večernjem izlasku, božićnom domjenku, adventskom eventu ili za neku drugu sličnu prigodu, predlažemo da pogledate kako to radi talentirana vizažistica.

- Božić nam se polagano bliži, danas palimo prvu adventsku svijeću, pa smo ovog puta odlučili pripremiti jedan od blagdanskih make up lookova. Riječ je o klasičnoj smokey kombinaciji, uz neizostavne šljokice kada je u pitanju ovo doba godine. Raskošni srebrni smokey eyes može se kombinirati s neutralnim tonovima ruža, podnosi crveni ruž, ali i tamne nijanse, a izbor je samo vaš - navodi Helena.

- Look smo počeli s očima, na kapke smo nanijeli malo korektora, a potom smo krenuli sa sjenčenjem crnim sjenilom kojeg smo produžili do vanjskog ruba obrve kako bi dobili mačkaste linije. Potom smo utapkali neizostavne šljokice, a sljedeći korak je dobra podloga koja prekriva sve nesavršenosti na licu. Potom smo stavili umjetne trepavice, maskaru i odradili završne poteze sjenilom kako bismo dobili dramatičniji pogled. Usne smo stavili u drugi plan, koristili smo neutralan ton ruža, a istaknuli smo obrve. Večeras nam započinje advent u Splitu, stoga evo jedne dobre ideje za izlazak na popularne kućice - dodala je splitska vizažistica.

Model • @nevenasecer
Brushes • @nastellebrushes_croatia
FOUNDATION • @hudabeauty @shophudabeauty #FauxFilterFoundation
CONTOUR and HIGHLIGHT • @kkwbeauty Powder Contour and Highlight kit in Medium
BLUSH • @toofaced Sweet peach glow
EYESHADOW • @tartecosmetics 'Tartelette' palette topped with @stilacosmetics Magnificent Metals in Molten Midnight
LASHES • @helenadzelalija_shop
LIPS • @makeupstore Nude Poem lipgloss

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare