Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: 'Zadržite preplanuli ten uz ljetni look'

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: 'Zadržite preplanuli ten uz ljetni look'

Splitska vizažistica savjetuje čitatelje Dalmatinskog portala

Vjerujemo kako se mnogi od vas pitaju kako zadržati preplanuli ten i nakon ljetnih mjeseci. Upravo moćni make up trikovi u tome nam mogu pomoći.

- Ljeto nam se bliži kraju, a time nestaje i preplanuli ten koji smo dobili u ljetnim mjesecima. Kako bi ga zadržali koristili smo tamniju nijansu pudera, ali i jarke boje sjenila. Boje smo uklopili s majicom, tako smo koristili maslinasto zelenu s dozom sedefa i ljubičasto roza sjenilo. Look smo upotpunili s umjetnim trepavicama i uredno iscrtanim obrvama - otkrila je Helena Dželalija koja je i ove subote pripremila video tutorial. 

Vaša reakcija na temu