Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija savjetuje kako do savršenog zimskog make upa

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija savjetuje kako do savršenog zimskog make upa

I ove subote splitska vizažistica otkriva svoje trikove čitateljicama Dalmatinskog portala

Zimski dani su vam već preko glave, a put na neku egzotičnu i sunčanu destinaciju trenutačno vam nije prvi na listi želja i mogućnosti, imamo ideju kako razveseliti vašu svakodnevicu. Vrijeme provedeno ispred ogledala možete iskoristiti za igranje i eksperimentiranje sa šminkom, a bojama, pa makar se one nalazile u nijansama make upa, unesite malo veselja u ove hladne dane. Ovog tjedna Helena Dželalija savjetuje čitateljice Dalmatinskog portala trikovima za savršen zimski make up. 

- Postoji pravilo koje kaže 'ako su oči naglašene, onda su usne neutralne'. Pravila su tu da ih kršimo. Tako smo oči naglasili zlatnim tonovima sjenila, potom smo nanijeli tuš i maskaru. Obrve smo naglasili smeđom olovkom kako bismo definirali njihov oblik. Krenite od sredine prema ostatku obrva, ali pazite da vam potezi budu blagi kako izgled ne bi bio previše strog. Ten vam za ovaj look treba izgledati prirodno, izaberite dobru podlogu, prekrijte nesavršenosti te dodajte malo highlightera. Ako se odlučite staviti tamnije nijanse na usta, pobrinite se da ih nanesete ispravno i uredno. Tamne nijanse ne praštaju pogreške, a olovka za usne je nezaobilazni dio. Ona treba pristajati uz boju usana, a ne uz boju ruža i tako će te izgledati prirodnije - poručila je Helena.

U video tutorialu pogledajte kako naglasiti oči i usne, a da to izgleda fantastično.

Vaša reakcija na temu