Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Unesite malo boja i šljokica u svoj make up

VIDEO TUTORIAL Helena Dželalija: Unesite malo boja i šljokica u svoj make up

Splitska vizažistica savjetuje čitateljice Dalmatinskog portala

Helena Dželalija video tutorialom prezentira look koji će danas demonstrirati na Master Classu koji se održava u Splitu.

- Zanimljiv je jer se ljudi često boje boja i skeptični su kako će izgledati s gliterima. Više vjeruju uobičajenim sjenilima. Kada jednom isprobaju shvate da je fora i da imaju nešto drugačiji i zanimljiviji look - rekla je splitska vizažistica.

Suradnica Dalmatinskog portala je još dodala:

- Ovoga puta izabrala sam plavu boju zbog modelovih smeđih očiju, a tko je hrabar može se poigrati i s drugim bojama i otkriti koja je nijansa baš za njega. Unesite malo boja i šljokica u svoj make up kada vam prilika za to dopušta.


Vaša reakcija na temu