Foto: Veljko Martinović Helena Grgić: Definitivno smo broj jedan u fotoepilaciji, a za 250 kuna se možete trajno riješiti dlačica

Helena Grgić: Definitivno smo broj jedan u fotoepilaciji, a za 250 kuna se možete trajno riješiti dlačica

No+Vello se može pohvaliti brojkama od milijun zadovoljnih klijenata u 1300 centara u 17 država

U samo nekoliko dolazaka u studio No+Vello možete se riješiti dlačica na gotovo svim dijelovima lica i tijela. Aparati za fotoepilaciju koriste tehnologije zadnje generacije i sadrže moderni sistem rashlađivanja koji minimalizira osjećaj toplote. Ova metoda omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica, jeftinija je, bezbolnija od metode laserom, i nudi dugotrajne rezultate. U razgovoru za Dalmatinski portal Helena Grgić, menadžerica estetskog centra No+Vello, otkriva sve o najboljem tretmanu uklanjanja dlačica.

Za početak što znači IPL?

- IPL ili fotoepilacija je trajno uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla, koja nije bolna napram klasičnih oblika depilacije. Korisna je jer svjetlost uništava bakterije na koži i tako smanjuje upale koje su najčešća posljedica brijanja.

Koja je razlika između ove metode i lasera?

- Razlika IPL i lasera je što fotoepilacija omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica, s manje neželjenih efekata i jeftinija je. Tretmani s laserom, naprotiv, ne mogu se primijeniti na određenim tipovima kože jer su veoma agresivni na osjetljivoj koži. 

Kakve tehnologije koristi Vaš centar?

- Aparati za fotoepilaciju No+Vello koriste tehnologiju zadnje generacije i sadrže moderni sistem rashlađivanja Sub Zero Intense koji minimalizira osjećaj toplote.

Jesu li tretmani fotoepilacije isti za oba spola?

- Da, tretmani fotoepilacije isti su za žene i muškarce. Isti protokoli, isti postupci, iste cijene.Kada je idealno vrijeme za napraviti tretmane?

- Tretmani se rade tijekom cijele godine, kako zimi, tako i ljeti kada je osunčana koža, a to nam omogućava patentirana tehnologija Sun&Safe.

Od čega se sastoji tretman fotoepilacije?

- Prvi korak je razgovor s klijentom i procjena istog putem upitnika gdje će se procijeniti adekvatnost tretmana, te će se odrediti područja koja će se depilirati, fototip kože i boja, dubina i debljina dlačica. Zatim, klijent dobiva preporuke i potrebne mjere koje se moraju uzeti u obzir. Popunit će upitnik o zdravstvenom stanju, dobiti sve informacije o djelovanju fotoepilacije i potpisati pristanak na tretman o kojem je detaljno informiran. Nakon analize ovih informacija, provjerava se podnošljivost kod klijenta provodeći probni test na zoni koja će se depilirati. Tek nakon dva dana pristupa se samom tretmanu.

Što mogu klijenti očekivati nakon prvog tretmana?

- Oko 50% manje dlačica već nakon prvog tretmana. Dlačice koje izađu su mekanije i tanje, a upale od brijanja su smanjene. Dolazi do manje upalnih procesa i iritacija koje su posljedice klasičnih načina uklanjanja dlačica.

Koliko tretmana je potrebno za trajni efekt?

- Prosječno se taj broj kreće između šest do deset tretmana koji su međusobno udaljeni od četiri do osam tjedana. Potrebno je naglasiti, da je svaki čovjek jedinstven pa zato ne možemo obećati točan broj tretmana. Nakon toga dolazi se jednom do dva puta godišnje na obnavljanje. Broj tretmana će zavisiti od fototipa kože, o boji i debljini dlačica, području koje se tretira (prepone, noge, ruke, lice…), spola i starosti klijenta, kao i hormonalnog statusa.


Koja je posebnost Vašeg centra?

- Posebnost No+Vello centara je jedinstvena cijena 250 kuna po zoni, odnosno tretmanu, provjereni protokoli rada i stručno certificirano osoblje jamstvo su naše kvalitete i učinkovitosti. To No+Vello može potvrditi i brojkama od milijun zadovoljnih klijenata, 1300 centara diljem svijeta u 17 država i definitivno smo broj jedan u fotoepilaciji.

Koje tretmane nudite osim fotoepilacije?

- U našim centrima osim fotoepilacije, možete pronaći tretman fotopomlađivanja, uklanjanje pigmentacije i akni, ultrazvučno čišćenje lica proskin, a uskoro ćemo moći pružiti usluge s LED aparatom za aktivnu njegu lica, redukciju celulila, tretmane učvršćivanja tijela i izbjeljivanje zubi.

I za kraj razgovora. Gdje Vas se može pronaći?

- U Splitu smo na adresi Tavelićeva 50, a radno vrijeme je ponedjeljak, srijeda, petak od 12 do 20, te utorkom i četvrtkom od 8 do 16 sati. Za dodatne informacije potražite nas na našoj web stranici, na društvenim mrežama, a možete nas i kontaktirati na broj mobitela 091 454 7777.Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare