Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Karlo Lozo Zavirite u novu Buba Bu toplu zimsku priču

Zavirite u novu Buba Bu toplu zimsku priču

Modna dizajnerica Gorana Milaković pripremila je mini editorijal

Stigli su nam hladni dani, ali ne trebate se brinuti da će nas ove zime sustići narodna izreka kako 'za ljepotu treba trpjeti'. Od modnih poznavatelja stižu sjajni prijedlozi kako tmurne dane razvedriti toplim komadima odjeće. Prijedlog ovog puta stiže iz modnog brenda Buba Bu design koji sprema novu kolekciju. Dok novi komadi ne stignu na police dućana, modna dizajnerica Gorana Milaković pripremila je mini editorijal u kojem se posebno ističe pariško plavi kaput i krzneni detalji koji predstavljaju uvod u toplu zimsku priču.

- Volim i živim modu, tako su nastale i ove fotografije, dio modela je iz prošlogodišnje kolekcije, ali pritiskom mojih klijentica ponovno su dostupne. Drugi dio je uvod u nešto novo i uvodi nas u kampanju koja uskoro izlazi. Kako nas čeka duga i okrutna zima napravila sam odmak s kaputima, a nakon toga izlazi i svečana kolekcija. Svašta možete očekivati, ali i dalje ću ostati ono po čemu sam prepoznatljiva, a to su čiste, oštre linije za odvažne i jake žene koje uistinu nose modu, a ne moda njih - zaključila je Gorana Milaković.

Modna kampanja uskoro izlazi, a do tada uživajte u fotografijama koje je snimio Karlo Lozo, a u ulozi modela pojavila se Danea Jonjić za čiji se make up pobrinuo vizažist Ante Vukušić.

Vaša reakcija na temu