Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zimi se najčešće traže intenzivni tretmani lica, a nakon Nove godine detox i tretmani mršavljenja

Zimi se najčešće traže intenzivni tretmani lica, a nakon Nove godine detox i tretmani mršavljenja

Na današnji 'crni petak' Filomena nudi 50 posto popusta na razne tretmane

Filomena Spa u hotelu Park predstavila je dio svojih kozmetičkih i spa tretmana, proizvoda s kojima radi te su posjetitelji mogli uživo pratiti šminkanje i tretmane njege lica. Također su razgledali spa centar i popričali s terapeutima o njezi lica i tijela, masažama, tretmanima... Dan otvorenih vrata privukao je brojne Splićane, ali u furešte koji su se našli u hotelu.

- Filomena je ove godine odlučila napraviti Dane otvorenih vrata na kojima smo prezentirali naše tretmane lica, masaže i najnovije usluge koju imamo, a to je make up. Posjetili su nas naši stalni klijenti, a vidimo da ima i novih koji su zainteresirani za našu uslugu - kaže nam vlasnica Aida Boban.

Posjetitelji su uživali u glazbenom odabiru DJ-a, kanapeima, kolačima i pjenušcu te su po odlasku svi dobili poklon iznenađenja.

- Posjetitelji su mogli isprobati sve što ih je interesiralo, a Splićanke i Splićani najzainteresiraniji su za masaže, to im potrebno zbog opuštanja nakon stresnog dana.

Kako je Boban ispričala, ljeti se u Filomeni najviše koristi manikura i pedikura, kao i depilacije.

- Zimi se najčešće traže intenzivni tretmani lica, a nakon Nove godine detox i tretmani mršavljenja. U Filomeni uz tretmane mogu se koristiti i fitness programi uz stručne trenere.

Što se tiče opuštanja i nekakvog bijega od svakodnevice, Filomena nudi spa usluge u hotelima Park i Atrium.

- Ovdje u hotelu Park u spa zoni imamo jacuzzi, finsku saunu i slanu sobu. Cijena korištenja po osobi za sat vremena iznosi 70 kuna, a postoje i spa paketi i spa rituali, to naši ljudi jako vole jer dođu sa svojim partnerima ili prijateljima i tu se fino podruže.

Filomena u svojoj ponudi ima nove beauty boxove, kojima će prezentirati različite tretmane.

Na kraju dodajmo da se 'crni petak' održava i danas u Filomeni.

- Dajemo 50 posto popusta na određene tretmane, a nakon toga slijede nam božićni poklon bonovi koji su uvijek rado viđeni pokloni ispod bora.

U danima kada zapuše bura, vlasnica Filomene preporučuje tretmane koji će koži vratiti sjaj i zaštiti je od hladnoće.

- Najbolji tretmani su hidratacija koja je potrebna u bilo kojem dijelu godine, a osim toga preporučili bismo energetski tretman i tretman kisikom. To su tri tretmana koje izdvajamo iz naše ponude, a mogu uključiti dubinsko čišćenje lica.

Vaša reakcija na temu