Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonijo Ćatipović Žudite za promjenom? Započeo je novi krug prijava za Split makeover!

Žudite za promjenom? Započeo je novi krug prijava za Split makeover!

Jednom mjesečno biramo kandidatkinju koja na jedan dan ima priliku uživati status 'zvijezde'

Projekt 'Split makeover' nastavlja se i dalje s istim ciljem, a to je da jednoj odvažnoj curi ili gospođi omogući promjenu izgleda. Izabranoj kandidatkinji će stručni tim napraviti frizuru, našminkati je, darovati odjeću i nakit i još osigurati profesionalno fotografiranje.


Dalmatinski portal projekt provodi u suradnji sa splitskim kreativcima: Maja Banić zadužena je za make up, Anđela Marija Ursić Maja Brajević iz frizerskog salona LOCKS za frizuru, dizajnerica Suzana Vuljan za odjeću, Marija Primorac za nakit, Filomena Spa Centar kandidatkinji će darovati paket usluga iz svoje ponude. Na kraju će ona stati ispred foto objektiva, a modne fotografije će također dobiti na poklon. 

Kako se prijaviti? 

Da bi prijava bila važeća, kandidatkinja treba biti starija od 18 godina te mora pristati na promjenu izgleda koju će sugerirati tim stručnjaka. Dakle, na promjene se treba računati. 

Prijave se zaprimaju na e-mail info@dalmatinskiportal.hr, a treba poslati svoju fotografiju na kojoj se mora vidjeti lice, zatim je potrebno navesti razlog zašto se želi postati dijelom ovog projekta te što bi promijenili na sebi. Potrebno je napisati godine i broj mobitela.


Vaša reakcija na temu