Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ali Relata Splitski mostovac poručio Kujundžiću da mu je ponekad bolje šutjeti

Splitski mostovac poručio Kujundžiću da mu je ponekad bolje šutjeti

Gospodine Kujundžiću, gospođa Strenja Linić je bila pripadnica 118. brigade, odnosno zapovjednica Sanitetske desetine

Mostov gradski vijećnik Ante Bradarić Šljujo je odgovorio ministru zdravstva Milanu Kujundžiću koji je rekao, među ostalim, da 'ugledna tzv. doktorica iz Sabora i doktor iz Sabora, Linić i Petrov, u hrvatskoj medicini znače manje nego on u  poljoprivredi'. Rekao je i ministar da je bijedno koristiti smrt mladića u dnevno političke svrhe.

- Gospodine Kujundžiću, gospođa Strenja Linić je bila pripadnica 118. brigade, odnosno zapovjednica Sanitetske desetine. Sudjelovala je u cijelom nizu akcija, organiziranju vojne ambulante i stacionara te sanitetskom osiguranju bojišnice, a vi danas tvrdite da je u medicini  nebitna kao vi u poljoprivredi. Ponekad je bolje šutjeti - poručio je Bradarić Šljujo.

Još je priložio fotomontažu uz broj 1629, koliko je dana u ratu u Hitnoj pomoći provela Strenja Linić.

Mostova saborska zastupnica liječnica Ines Strenja Linić je, podsjetimo, odmah tražila Kujundžićevu ostavku, a Božo Petrov je najavio i da će oporba pokrenuti opoziv Kujundžića u Saboru.

Vaša reakcija na temu