Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Eduro: Vodeća smo tvrtka u Hrvatskoj za izradu i montažu ugradbenih ormara i kliznih vrata po mjeri
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Eduro: Vodeća smo tvrtka u Hrvatskoj za izradu i montažu ugradbenih ormara i kliznih vrata po mjeri

Osvojili smo 15 nagrada u zemlji i inozemstvu

Eduro je brand osnovan 1998. godine te je specijaliziran za proizvodnju ugradbenih ormara, kliznih stijenki, komoda, kreveta, sklopivih kreveta - Flip Flap, noćnih ormarića i ostalog namještaja po mjeri.

Tvornica Eduro ima proizvodnju u Lekeniku i razvila je vlastite klizne sisteme - aluminijski sistem vodilica i okova. Ima i Certifikat ISO 9001:2000 za proizvod i uslugu, 15 nagrada u zemlji i inozemstvu (Superbrands Croatia, Best Buy, Quadal, Zlatne medalje u konkurenciji od 700 izlagača…).

- Ponosni smo na činjenicu da kupac koji jednom kupi ormar ili klizna vrata u Eduru, postane zauvijek naš vjerni kupac. Proizvod koji traje naša je najbolja reklama, a naši kupci nam često daju preporuke svojim obiteljima i prijateljima. Poklonite i Vi Vaše povjerenje vodećoj tvrtki u Hrvatskoj za izradu i montažu ugradbenih ormara i kliznih vrata po mjeri, a mi vam darujemo jamstvo na klizni sistem od 10 godina! - rekla je Mila Dude, voditeljica poslovnice Split.

Eduro se predstavlja na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu