Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Euro-milk: Kupnjom naših proizvoda podržavate život i rad 200-tinjak hrvatskih obitelji
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Euro-milk: Kupnjom naših proizvoda podržavate život i rad 200-tinjak hrvatskih obitelji

Cilj nam je širiti asortiman zdravih, prirodnih i tradicionalnih mliječnih proizvoda od hrvatskog mlijeka

Mljekara Euro-milk se nalazi u malom selu Beloslavec u Zagrebačkoj županiji, gdje posluje od 1998. godine. Već 19 godina otkupljuju i prerađuju isključivo hrvatsko mlijeko, koje svakodnevno skupljaju od 160 proizvođača mlijeka iz šest županija Lijepe naše.

- Proizvodimo mliječne proizvode bez upotrebe konzervansa i umjetnih aditiva. Sireve radimo ručno po tradicionalnim recepturama kako bi sačuvali izvorni okus, miris i izgled - poručili su iz Euro-milka, čiji su proizvodi dostupni u Kaufland i Interspar trgovinama diljem Hrvatske.

Doroteja Kuzmić, voditeljica marketinga i prodaje, je kazala:

- Kupnjom naših proizvoda podržavate život i rad 200-tinjak obitelji u Lijepoj našoj. Cilj nam je širiti asortiman zdravih, prirodnih i tradicionalnih mliječnih proizvoda od hrvatskog mlijeka te širiti tržište kako bi bili dostupni što većem broju ljudi koji cijene kvalitetu i podrijetlo. Ulažemo sve napore u očuvanje i razvoj proizvodnje mlijeka u Hrvatskoj jer želimo kvalitetnu sirovinu za svoje proizvode, a i vjerodostojne partnere koji će se i dalje moći baviti poljoprivredom u Hrvatskoj.

Tvrtka Euro-milk će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu