Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grmoja: Vidjet ćemo sada je li Plenković bolji trgovac od Karamarka i koliko će koštati podrška Pupovca, koji je čvrsto stao uz premijera

Grmoja: Vidjet ćemo sada je li Plenković bolji trgovac od Karamarka i koliko će koštati podrška Pupovca, koji je čvrsto stao uz premijera

Počele su istrage u Agrokoru za što je zaslužan ministar Orepić

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja je upravo rekao:

- Vidjet ćemo sada je li Andrej Plenković bolji trgovac od Tomislava Karamarka, odnosno tko je spreman na preslagivanje. Vrijeme će to pokazati, Plenković je odlučio srušiti Vladu zbog jednog nestranačkog ministra, koji je u očitom sukobu interesa. To je priznao i sam Plenković koji ga je izuzeo iz svih pitanja oko Agrokora, a sve je radila gospođa Dalić.

Potom je kazao:

- Počele su istrage u Agrokoru za što je zaslužan ministar Orepić. Lex Agrokor ne smije značiti abolicuiju za sve koji su se ogriješili o zakon, ne smije biti opstrukcija. Pitanje je jesu li svi na liniji da se sve treba ispitati. Mogu tvrditi da je Plenković odlučio srušiti Vladu kako bi sačuvao ministra Marića, a sad me zanima koliko će nas koštati nova Vlada. Vlada HDZ-a i Mosta nije koštala ništa. Vidimo da je Milorad Pupovac čvrsto stao uz premijera, vidjet ćemo koliko ta podrška košta.

Zatim je nastavio:

- Mi definitivno ne želimo nove izbore. Željeli smo stabilnost Vlade, vjerovali Plenkoviću kao novom licu. Želimo biti odgovorni prema hrvatskim građanima, a što će biti to će odlučiti premijer, ako ima parlamentarnu većinu neka je pokaže.

Potom je zaključio:

- Meni je najvažnije da kad me za deset godina moja Mara pita 'tata, što si ti radio', mogu odgovoriti: 'Radio sam sve u interesu Hrvatske i ti se nemaš čega stidjeti'.


Vaša reakcija na temu