Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Iva Balent turbulentan vikend za Agrokor provela na molitvi u Međugorju

Iva Balent turbulentan vikend za Agrokor provela na molitvi u Međugorju

Kamera ju je uhvatila u trenutku zajedničke molitve s poznatom vidjelicom Mirjanom Dragičević

Iva Balent, direktorica marketinga Agrokora i kćer vlasnika koncerna Ivice Todorića, turbulentan vikend u kojem je najavljeno da upravljanje kompanijom preuzimaju Rusi, provela je u Međugorju.

Kamera ju je uhvatila u trenutku zajedničke molitve s poznatom vidjelicom Mirjanom Dragičević, koja tvrdi da joj se Gospa ukazala još dok je imala 15 godina.

U subotu je, kako piše Index.hr, ruski bankar Maxim Poletajev priznao da žele preuzeti upravljanje Agrokorom koji im je dužan oko 1,3 milijardi eura. Dan kasnije, Agrokor je objavio da s vjerovnicima raspravlja o novom poslovnom modelu. Dug bankama i investitorima iznosi oko 26 milijardi kuna, dok je dobavljačima dužan oko 17 milijardi kuna.

Po svemu sudeći, obitelj Todorić ostat će i bez vlasništva nad kompanijom, Rusi su najavili da će tražiti nove investitore za dijelove koncerna.

Vaša reakcija na temu