Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marko Vučetić izbačen iz saborskog Kluba Mosta, Ivana Ninčević-Lesandrić nam je rekla da je šokirana!

Marko Vučetić izbačen iz saborskog Kluba Mosta, Ivana Ninčević-Lesandrić nam je rekla da je šokirana!

Kako je moguće da ja kao potpredsjednica Kluba ne znam da jedan zastupnik više nije naš član?!

Nezavisni saborski zastupnik Marko Vučetić izbačen iz saborskog Kluba Mosta, a na Facebooku je rekao da je tu vijest saznao od novinara. Šira ga je javnost upoznala po inspirativnom govoru kada se raspravljalo o Istanbulskoj konvenciji, a poručio je da se Most toliko udaljio od nezavisnih da više nije moguća niti pristojna komunikacija.


Mostova saborska zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić nikako nije zadovoljna ovakvim raspletom, ne može vjerovati da je Vučetić informaciju dobio od novinara, te da ona isto nije bila obaviještena.

- Doslovno sam u šoku! Kako je moguće da ja kao potpredsjednica Kluba ne znam da jedan zastupnik više nije naš član?! Znači, tko god je ovakvu odluku donio, nije i ne može biti u redu da je zastupnik o tome obaviješten od strane medija i da nisu prije informirani članovi - rekla nam je Ninčević-Lesandrić.

Vaša reakcija na temu