Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Todorić u novoj objavi ismijava Martinu Dalić

Ivica Todorić u novoj objavi ismijava Martinu Dalić

U narednim danima kroz objave na ovom blogu nastojat ću svim zainteresiranim čitateljima dati na uvid što više elemenata

Nakon što se u petak počeo obraćati javnosti preko službene stranice, u subotu bivši čelnik koncerna Agrokor Ivica Todorić ističe posjećenost objava, ali i ismijava ministricu Martinu Dalić. Priložio je i video s ministricom u glavnoj ulozi gdje se nekontrolirano smije prilikom govora o lex Agrokoru. 

- Više od 180.000 ulazaka na web stranicu ivicatodoric.hr u samo 24 sata najbolji je pokazatelj interesa svih Vas za događaje vezane uz Agrokor. U narednim danima kroz objave na ovom blogu nastojat ću svim zainteresiranim čitateljima dati na uvid što više elemenata za kvalitetne analize i zaključke. Činjenice koje ću iznijeti sve nadležne institucije Republike Hrvatske mogu lako provjeriti u samo nekoliko dana i doći do istine.

Za vrijeme kad Vas više od 180.000 čita ove retke, potpredsjednica Vlade se pita: 'Tko je uopće Ivica Todorić da bi ga Vlada komentirala?' - objavio je.

Vaša reakcija na temu