Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izgorio automobil Dinamova šefa osiguranja

Izgorio automobil Dinamova šefa osiguranja

Vatra se proširila i na automobil marke Citroen, parkiran do Antolićevog

Golf sisačkih registarskih oznaka u vlasništvu Krešimira Antolića, člana Dinamove uprave zaduženog za sigurnost, izgorio je jutros oko 5 sati u Rujanskoj ulici u zagrebačkom kvartu Vrbani, potvrdio je za Index Dinamov glasnogovornik Alen Lesički.

Automobil je, po njegovim riječima, koristio brat Dinamovog šefa osiguranja, ali ne može dati nikakve druge informacije jer je očevid u tijeku. Vatra se proširila i na automobil marke Citroen, parkiran do Antolićevog, a vatrogasci su spriječili daljnje širenje požara.

Antolić je za Index prokomentirao:

Brat mi je inače kuhar, pa mu je možda ovo osveta jer mu je jelo loše ispalo. Prilično je jasno da ovo ima veze s mojim bratom ili samnom, odnosno s poslom koji radim. Ipak, ne bih prejudicirao i komentirao dok policija ne utvrdi okolnosti. Konkretnije ćemo razgovarati kasnije, molim da me razumijete.

Krešimir Antolić je diplomirani kriminalist. U Dinamo je stigao iz Policijske uprave zagrebačke. Radio je u Odjelu kriminaliteta droga, a zatim je bio načelnik Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke. S te funkcije dolazi na onu Dinamovog direktora za sigurnost. Zatim je postao i član uprave.


Vaša reakcija na temu