Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Josipa Jutt Ferlan nova predsjednica Udruženja hotelijera HGK

Josipa Jutt Ferlan nova predsjednica Udruženja hotelijera HGK

Ove se godine očekuje milijarda eura investicija u turizam, pri čemu će se najviše investicija realizirati u hotele s 4 ili 5 zvjezdica

Za novu predsjednicu Udruženja hotelijera HGK izabrana je Josipa Jutt Ferlan, direktorica društva Zagreb City Hotels i kluster generalna menadžerica za Hilton u Zagrebu. Tijekom dvadesetogodišnje karijere u turizmu i međunarodnom hotelijerstvu pored operativnih pozicija aktivno se bavila i strateškim razvojem hotelskih projekta, savjetovanjem i edukacijama.

- Kao i do sada, Udruženje hotelijera HGK promicat će interese investitora i poslodavaca u hrvatskom hotelijerstvu. Aktivnim sudjelovanjem u kreiranju politika strateškog razvoja hrvatskog turizma, kroz poticanje prilagodbe zakonske regulative, a u svrhu stvaranja održivih investicijskih uvjeta u hotelijerstvu, članice Udruženja svojim radom doprinosit će kvalitetnom razvoju hrvatskog turizma - rekla je Jutt Ferlan povodom imenovanja na čelo Udruženja, u sklopu kojega djeluje i Grupacija jedinstvenih luksuznih hotela HGK i brend Stories.

Iz HGK kažu da se ove godine očekuje milijarda eura investicija u turizam, pri čemu će se najviše investicija realizirati u hotele s 4 ili 5 zvjezdica. U hotelskom smještaju ostvaruje se 24 posto noćenja s prosječno 55 posto višom potrošnjom od ostalih vrsta smještaja. 

Vaša reakcija na temu