Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Međimurski Good Spirit likeri izvoze se čak i u SAD
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Međimurski Good Spirit likeri izvoze se čak i u SAD

Baza za sve likere je rakija dobivena iz vina

Good Spirit likeri proizvode se u bregovitom dijelu Međimurja, u maloj manufakturi, isključivo prirodnim sastojcima bez upotrebe aditiva, boja i kemijskih sastojaka. Baza za sve likere je rakija dobivena iz vina. Destilacijom vina dobiva se rakija vrhunske kvalitete u usporedbi s rakijama od grožđa ili tropa. Rakija se zatim procesom maceracije oplemenjuje prirodnim sastojcima.

U ponudi je trenutno pet likera, a do kraja godine ponudu će upotpuniti dva nova proizvoda.

- Tvrtka Good Spirit predstavila je prošle godine tržištu jedinstvene likere koje karakteriziraju netipični okusi i prvenstveno vrhunska kvaliteta proizvoda. Kupci su to ubrzo prepoznali tako da konstantno širimo listu naših zadovoljnih korisnika, a krenuo je i izvoz u nekoliko zemalja Europske unije, ali i SAD - rekao nam je direktor Davor Balaško.

Ova tvrtka će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu