Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Naši proizvodi su iznimno ljekoviti, učinkoviti i razlikuju se od drugih
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Naši proizvodi su iznimno ljekoviti, učinkoviti i razlikuju se od drugih

Sastav svakog gotovog proizvoda je drugačiji i potpuno prirodan,

Antičević - Zeleni med j.d.o.o. bavi se proizvodnjom homogeniziranih prehrambenih pripravaka, dijetetske hrane i kozmetike. Njihovi proizvodi su: Zeleni med extra, Sirup Zelena Aloja, Antičević krema za kožna oboljenja, Zelene medne kapi, Zeleni propolis, Čaj pročisko, Med s crnim kimom, Sirup Kurkuma, Med s Algama.


- Proizvodi su iznimno ljekoviti, učinkoviti i razlikuju se od drugih iz više razloga. Prvenstveno proizvodi Zeleni med extra i Zelene medne kapi su namijenjene za pravilan rast i razvoj djece od prve godine života (po čemu su jedinstveni). Također, sastav svakog gotovog proizvoda je drugačiji i potpuno prirodan, proizvodi ne sadrže umjetne tvari niti konzervanse. Zbog pomnog odabira sirovina rok trajanja proizvoda je 18 mjeseci. Važno je istaknuti da proizvodi nemaju kontraindikacije i nuspojave kod dugoročne primjene jer su potpuno prirodnog podrijetla. U svim proizvodima koristimo isključivo hrvatski, domaći bagremov med. Iz svih navedenih razloga naše proizvode mogu koristiti i djeca od jedne godine života, osobe uz svoju redovitu terapiju i lijekove i oboljeli od dijabetesa tipa 2 (u manjoj količini) - rekla je Klaudija Antičević, direktorica firme.


Proizvode plasiraju direktno u klasične i specijalizirane ljekarne i trgovine zdrave hrane. Zbog mnogobrojnih upita za suradnju planiraju izvoz u susjedne države (BIH, Srbija, Crna Gora te zemlje EU i Švicarska).


Ova tvrtka iz Donje Lomnice će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu