Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NESREĆA KOD VELIKE GORICE Autobus izletio s ceste, više osoba ozlijeđeno

NESREĆA KOD VELIKE GORICE Autobus izletio s ceste, više osoba ozlijeđeno

Očevid je u tijeku

U Gornjem Hruševcu kod Kravarskog, nedaleko od Velike Gorice, oko 14 sati autobus je sletio s ceste. U njemu su bili putnici, a prema informacijama koje je VGdanas dobio od policije, ima nekoliko lakše ozlijeđenih.

Čitatelj koji je prošao kraj mjesta nesreće rekao je portalu da je autobus prošao iza stupa i zaletio se u kućicu, odnosno nadstrešnicu autobusne stanice. Razbijeno je prednje staklo autobusa, rekao je čitatelj.

Iz policije su potvrdili da je riječ o slijetanju autobusa s ceste te da su službenici trenutno na terenu i obavljaju očevid. Tri ili četiri osobe su lakše ozlijeđene, rekli su iz policije dodavši da su to zasad sve informacije kojima raspolažu.

Više će se znati nakon očevida.

Vaša reakcija na temu