Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIK-ORA: Naše čarape relaksiraju noge
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

NIK-ORA: Naše čarape relaksiraju noge

Riječka tvrtka osnovana je 1990. godine

Riječka tvrtka NIK-ORA bavi se proizvodnjom pamučnih čarapa kvalitetnog prediva, a davne 1990. godine ušli su u taj svijet s idejom da kvalitetom zadovolje kupce. Muški program proširi su tijekom godina na ženski i dječji, uvijek u kvalitetnom pamuku.

Jedna od specifičnosti njihove proizvodnje, navode, su čarape napravljene od 100% pamuka, merceriziranog, u svijetu poznatog pod nazivom Filoscozia. U laboratorijskoj kontroli kvalitete poručuju iz tvrtke, potvrđena je kvaliteta ovih muških čarapa i proizvod je ocijenjen zavidno visokom ocjenom.

- Sposobnošću upijanja znoja, uz strojno pranje na 60 stupnjeva, spriječit ćete razvoj gljivičnih oboljenja, a vezeni spoj na prstima čarape priuštit će nozi osjećaj udobnosti i to relaksirajući - kažu iz ove tvrtke, koja će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu