Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi detalji stravičnog ubojstva i pokušaja ubojstva u Bjelovaru: 'Žena je operirana, nije u životnoj opasnosti'

Novi detalji stravičnog ubojstva i pokušaja ubojstva u Bjelovaru: 'Žena je operirana, nije u životnoj opasnosti'

Suprug joj je zadao više ubodnih rana

Poznati su novi detalji zločina koji je šokirao Bjelovar. Sumnja se da je muškarac u obiteljskoj kući ubio svoju punicu, pokušao ubiti suprugu, potom počinio samoubojstvo.

'Gospođa je zaprimljena zbog više ubodnih rana u našu bolnicu. Operirana je i izvan životne opasnosti. Trenutno je smještena na odjelu opće i vaskularne kirurgije', rekla je za Danas.hr ravnateljica Opće bolnice Bjelovar.

Kako piše Mojportal.hr, muškarac si je navodno presudio pred očima policajaca koji su došli na mjesto zločina.

Mještani su u šoku. Ne mogu vjerovati da je njihov susjed napravio takvo što, piše 24sata.

Na mjestu događaja policija provodi očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika.

'Izvješćujemo vas da su na području grada Bjelovara u obiteljskoj kući pronađene dvije mrtve osobe, dok je jedna teže ozlijeđena - prevezena je prevezena u OB Bjelovar radi ukazivanja liječničke pomoći', javili su ranije iz PU Bjelovarsko-bilogorske županije.

Vaša reakcija na temu