Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI VIDEO: Da sam ja krenuo na Plenkovića, svima bi bilo jasno iz aviona da je Pernar za ludnicu

NOVI VIDEO: Da sam ja krenuo na Plenkovića, svima bi bilo jasno iz aviona da je Pernar za ludnicu

Saborski zastupnik Živog zida smatra da su sada maske pale

Ivan Pernar je komentirao jučerašnji incident u Saboru kada je Andrej Plenković nasrnuo na Nikolu Grmoju, te su drugi saborski zastupnici trebali stati između njih da ne dođe do fizičkog obračuna.

Podsjetio je saborski zastupnik Živog zida na svoje riječi da je Plenković samo nastavak HDZ-ove politike koju je vodio Ivo Sanader, a smatra da su sada maske pale.

- Da sam ja krenuo na Plenkovića, svima bi bilo jasno iz aviona da je Pernar za ludnicu, ali kada se Plenković tako ponaša, onda je to mali incident... - rekao je, među ostalim, Ivan Pernar u svojoj novoj video poruci.



Vaša reakcija na temu