Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAMETNO O KUPNJI AVIONA: Ugrozili su nacionalnu sigurnost, svi moraju otići

PAMETNO O KUPNJI AVIONA: Ugrozili su nacionalnu sigurnost, svi moraju otići

Osramotili su Hrvatsku pred cijelim svijetom zbog čega svi ministri, na čelu s premijerom, moraju odstupiti

Vlada je znala da Izrael nema dozvolu za prodaju aviona, što dokazuje i zadnji mail koji smo imali prilike vidjeti putem medija, a došao je iz američkog veleposlanstva pomoćniku ministra obrane! Vlada je lagala te snosi krivnju ugroze nacionalne sigurnosti i sramoćenja države, što je u konačnici epilog ovog tragičnog posla kojim se Plenkovićeva Vlada bavila gotovo dvije godine, poručili su iz stranke Pametno.

- Ovo je kraj, cijeli državni vrh mora otići. Oni su neozbiljni i neodgovorni ljudi koji ne znaju i ne mogu voditi državu. Vlada je ugrozila nacionalnu sigurnost zemlje i neopisivo osramotila Hrvatsku - rekla je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.

- Što je najgore, sramoćenje nije stalo. Negiranje krivnje pokazuje koliko su očajni u borbi za fotelje i svoju osobnu korist. Fijasko s kupnjom aviona dokaz je njihovog poslovnog neznanja, a nisu u stanju ni upravljati državom u smislu zaštite i održavanja nacionalne sigurnosti. Svojom traljavošću doveli su u pitanje sve buduće poslove, nitko nas više ne doživljava ozbiljno. Zato je vrijeme da odu - dodala je.

Poruči su iz Pametnog da je od samog početka Vlada bila netransparentna o ovoj temi, skrivajući detalje koji su trebali biti dostupni javnosti. Nejasno je bilo, dodali su, zašto Hrvatska uopće kupuje avione, zašto taj novac nismo uložili u obrazovanje ili zdravstvo, sve su radili iza zatvorenih vrata. 

- Danas nas lažu u lice i dovode u pitanje osnovne vrijednosti povjerenja i sigurnosti naših sugrađana. A to su vrijednosti s kojima se nitko ne smije igrati. Njihovo licemjerje i besramnost su beskrajni, jednom to mora prestati jer dovodi u pitanje budućnost naše djece i cijele zemlje - zaključili su iz stranke, te istaknuli da u normalnim zemljama ministri i premijeri odlaze i daju ostavke i za puno manje propuste od laganja i ugroze nacionalne sigurnosti.

Vaša reakcija na temu