Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pampa-tea: Čajeve izvoze na azijsko tržište!
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Pampa-tea: Čajeve izvoze na azijsko tržište!

Proizvode Mršavka, Smirka, Urinka, Dijabetka, Katarka, Kolesterka, Prostatka, Otvorka...

Već 17. godina bavimo se izradom vrhunskim mješavinama domaćih čajeva, a temelji njihove izrade je kvalitetno ljekovito i začinsko bilje. Odabiremo najkvalitetnije područja za vlastiti uzgoj pojedinih vrsta ljekovitog bilja u Hrvatskoj. Svaku vrstu bilja za biljni čaj beremo kada ima najviše eteričnih ulja odnosno ljekovitih tvari u sebi. Sušimo ih na prirodan način da bismo očuvali njihovu ljekovitost, izvornost, miris, boju i svježinu - kazali su nam iz obrta 'Pampa-tea čajevi'.

- Bilje se miješa prema tradicionalnim dokazanim receptima da bi naše čajne mješavine poput Podravskog čaja (Adria-tea), Bronhitka, Mršavka, Smirka, Lady tea, Urinka, Dijabetka, Katarka, Kolesterka, Prostatka, Otvorka, Ježučka, Tlačka, Gih-tka itd. da bi imale što bolje ljekovite učinke na zdravlje. Naš proizvodni asortiman sastoji se od nagrađivanih 18 vrsta čajnih mješavina te preko 70 vrta ljekovitog bilja - dodali su.

Vlasnik obrta Krešimir Krznarić osnovao je Pampa-tea 2000. godine. Prvotno čajeve prodaju na sajmovima i malim trgovinama mješovite robe. Kasnije kvalitetu Pampa čajeva prepoznaju biljne ljekarne, specijalizirane trgovine zdravom hranom i ljekarne diljem RH. Trenutno Pampa prodaje u RH preko 300 biljnih ljekarni i ljekarni. Od prošle godine i početkom ove godine čajevi se izvoze na azijsko tržište i to Singapur i Japan.

- Prednosti Pampa čajeva su visokokvalitetna sirovina, tradicionalan obrtnički pristup u izradi mješavina čajeva kombiniran s najnovijim inovativnim tehnologijama na područjima proizvodnje hrane.
Zato uživajte u Pampa čajevima jer želimo da upotreba naših čajeva bude vaš prvi korak povratku prirodi - poručili su.

Ovaj obrt iz Koprivnice se predstavlja na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu