Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Paramahamsa Vishwananda dolazi u Split

Paramahamsa Vishwananda dolazi u Split

Za svoj mirotvorni rad dobio je nagradu Peace Pole

Bhakti Marga je međunarodna duhovna organizacija sa sjedištem u Springenu, u Njemačkoj, a prisutna je u 65 država. Osnovao ju je 2005. godine Paramahamsa Vishwananda, prosvijetljeni duhovni učitelj koji putuje svijetom kako bi s ljudima podijelio svoje viđenje života i duhovnosti.

Za svoj mirotvorni rad dobio je nagradu Peace Pole (Stup mira), što je priznanje za dovođenje do unutrašnje promjene u ljudima i zalaganje za mir u svijetu. Također nosi titulu 'Mahamandaleshwar', dakle 'onaj koji prebiva u mnogim ashramima i hramovima kao čuvar i stup vjere' koju su mu dodijelila sva četiri poglavara Vaishnava sampradaye (hinduističke duhovne loze). Londonska Kuća parlamenta dodijelila mu je nagradu Bharat Gaurav za životno djelo.

Na desetke tisuća ljudi svake godine posjeti njegove susrete, darshane (riječ 'darshan' znači vidjeti svetu osobu) širom svijeta, a svaki njegov posjet pojedinoj zemlji postaje pravi međukulturni i međunarodni događaj koji privlači sudionike iz svih okolnih zemalja.

U prosincu ove godine Paramahamsa Vishwananda će doći u Hrvatsku, 10. prosinca će posjetiti Split (hotel Radison Blu, 15 sati) i 12. prosinca Rijeku, gdje će se održati duhovno-kulturni susreti, darshani.

Ulazak sudionika na događaj je besplatan.

Vaša reakcija na temu