Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Potpisan sporazum o partnerstvu između Udruge Glas poduzetnika i  Business Club 5 Networking & Events d.o.o.

Potpisan sporazum o partnerstvu između Udruge Glas poduzetnika i Business Club 5 Networking & Events d.o.o.

Povezivanje, jačanje te poboljšanje uvjeta za poslovanje

Ugovor o poslovnoj suradnji  potpisali su članica Upravnog odbora Udruge Glas poduzetnika Lana Šiljeg,  u ime Udruge, i Vandri Montabelo, direktor Business Club 5 Network & Events d.o.o., u ime Kluba. 

Glas Poduzetnika je udruga mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i svih zaposlenika u privatnom sektoru, čiji je cilj konkretnim prijedlozima nužnih i hitnih ekonomskih mjera i reformi upućenih Vladi Republike Hrvatske i državnim institucijama, ubrzati ekonomski oporavak cijelog društva te izgraditi zdrave temelje za Hrvatsku 2.0. Udruga broji više od 19.000 članova, a podržava ju preko 250.000 građana Hrvatske. Udruga Glas poduzetnika također je članica  europskih udruženja ESBA i SMEUnited.

Ovi partneri suglasno utvrđuju da dijele iste ciljeve i viziju Hrvatske 2.0 kako bi potaknuli sinergijski učinak i proveli istinske promjene u društvu, poticali jačanje poduzetništva i poboljšanje uvjeta za njihovo poslovanje. 

Partneri posjeduju zajedničke ciljeve koje potpisivanjem ugovora žele ostvariti, a to su: 

- povezivanje poduzetnika, jačanje poduzetništva te poboljšanje uvjeta za poslovanje poduzetnika 

- podrška mladim poduzetnicima

- međusobna suradnja u cilju podrške i promocije aktivnosti oba partnera 

Partneri su suglasni da će koristiti međusobna znanja, iskustva, resurse i kontakte u svrhu uspješne realizacije ciljeva. Na temelju zajedničkog interesa za međusobnim povezivanjem, ovaj će Ugovor o poslovnoj suradnji omogućiti programsku suradnju na područjima od zajedničkog interesa kroz zajedničke inicijative i međusobno obavještavanje o aktivnostima koje doprinose unapređivanju poslovnog okruženja. 

'Izuzetno smo ponosni i zadovoljni zbog potpisa partnerskog ugovora s UGP-om i veselimo se budućoj suradnju s obzirom da dijelimo zajedničke ciljeve, a to su jačanje poduzetništva i podrška poduzetnicima početnicima.

Jako cijenimo odlične rezultate koje je UGP ostvario na tom polju i želimo potpisom ovog ugovora dati dodatni doprinos tom uspjehu. Business Club 5 će kao partner pružiti logističku i financijsku podršku UGP-u, te će naši poslovni prostori biti baza za njihove aktivnosti i projekte.

Najvažnije od svega jest to da će Business Club 5 i UGP sa svojim članovima zajednički raditi na projektima koji bi trebali donijeti nove vrijednosti poduzetnicima i to u vidu razmjene iskustava, znanja i suradnje na razvoju novih poduzetničkih inicijativa. Vjerujemo da će naš zajednički rad rezultirati zadovoljstvom naših članova te novim poticajima razvoju poduzetništva i realizacijom novih uspješnih poduzetničkih pothvata', rekao je Vandri Montabelo, direktor Business Club 5 Networking & Events d.o.o.

Vaša reakcija na temu