Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SIMPLY THE BEST: Sudamja je najbolja manifestacija, a Alijana Vukšić osoba

SIMPLY THE BEST: Sudamja je najbolja manifestacija, a Alijana Vukšić osoba

Splićani su osvojili najbolje pozicije u dvije od pet kategorija

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji s DMK Vall 042 d.o.o. i Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica. Ove godine jubilarno 20. izdanje održalo  se u Varaždinu.

U sklopu B2B poslovnog susreta, dodijeljene su godišnje nagrade Simply the best u pet kategorija. 

U kategoriji 'Manifestacije kulturno-povijesnih sadržaja' nagrada Simply the best dodijeljena je manifestaciji Sudamja, za kreativan razvoj manifestacije koja je spaja običaje, tradiciju i današnji život, te svojim sadržajima dodatno unapređuje atraktivnost turističke ponude Splita, posebno u vrijeme prije sezone.

U kategoriji 'Osoba' nagrađena je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Grada Splita za dugogodišnji rad u sustavu turističkih zajednica, iskazanu kreativnost i ostvarenu suradnju s lokalnom zajednicom na razvoju novih turističkih sadržaja koji su Split pozicionirali među najatraktivnije hrvatske turističke destinacije.

Vaša reakcija na temu