Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sirova hrana: Slastice bez šećera, brašna, jaja i margarina
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Sirova hrana: Slastice bez šećera, brašna, jaja i margarina

Kremasto i ukusno, a na najprirodniji način

Obrt za trgovinu, usluge i proizvodnju 'Sirova hrana' iz Zagreba predstavit će se na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

- Slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenadit ćete se kako su ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha. Kremasto i ukusno, a na najprirodniji način. Naša je misija brižljivo birati svakodnevno svježe nutritivne namirnice koje ćemo preoblikovati u deliciju, kako bi vam svaki zalogaj predstavljao vrhunski užitak koji će potpuno zavesti vaše nepce - rekla je Mihaela Devescovi.


Potvrda njihovog rada, dodala je, niz je zadovoljnih ljubitelja zdrave sirove hrane.

- U ponudi osim raznih vrsta tori imamo i šest različitih zapakiranih proizvoda: lješnjak kuglice, kokos kuglice, čokoladne praline, energetske kuglice i rogač kuglice, te namaz od lješnjaka Mitella. Sve je ručni rad i bez dodataka aditiva šećera, brašna jaja, maslaca ili margarina. Napravljeno samo od prirodnih sastojaka - kazala je.

Vaša reakcija na temu